SeaLife Helsinki Oy

Pääsiäistiput tulevat SEA LIFEen!

Jaa

SEA LIFE Helsinki saa pääsiäisen ajaksi pörröisiä vierailijoita vedenalaisten vakioasukkaiden seuraksi.

SEA LIFE pääsiäinen
SEA LIFE pääsiäinen

Kyseessä ovat pienen pienet pääsiäistiput, jotka muuttavat tunnelmallisen valtamerialtaan edustalle omaan terraarioonsa. Ensimmäisen kerran suloiset tulokkaat ovat nähtävissä torstaina 1.4. ja heidän puuhiaan ehtii käydä ihastelemassa aina maanantaihin 5.4 saakka. Samaan aikaan SEA LIFEssa pyörähtää käyntiin pääsiäistapahtuma, jossa on paljon hauskaa tekemistä koko perheelle.

”Olemme hyvin innoissamme pääsiäistipujen tulosta! Tiput ovat aina olleet hyvin pidettyjä niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme keskuudessa ja ovat omiaan luomaan iloista ja lämmintä pääsiäistaikaa merenalaiseen maailmaamme.” SEA LIFEn toimitusjohtaja Sanna Laitinen iloitsee.

Tiput ovat kesykanoja, jotka polveutuvat yhä Aasian viidakoista villinä tavattavista viidakkokanoista. Kanojen harrastaminen on yleistynyt Suomessa viime vuosina ja jopa pääkaupunkiseudullakin voi törmätä omakotialojen pihoilla kuopsutteleviin kanoihin. SEA LIFEn terraarion tiput ovat kotikanalasta Pusulasta ja ne ovat saapuessaan noin kolmen päivän ikäisiä. Niiden sulat alkavat kasvamaan jo noin viikon kuluttua syntymästä – tämä tarkoittaa siis, että niiden ensimmäiset sulat tulevat esille silloin kun tiput ovat SEA LIFEssa! Tiput ovat sekarotuisia, joista osa on normaalikokoisten kanojen tipuja ja osa kääpiökanojen tipuja, jotka nimensä mukaan ovat hyvin pienikokoisia.

Tiput palaavat pääsiäisen jälkeen takaisin Pusulassa sijaitsevaan kotikanalaansa.

Pääsiäinen
SEA LIFE Helsinki

Tapahtuma-aika: 1.4.-5.4.2021. Tiput ovat esillä terraariossa SEA LIFEn aukioloaikojen mukaisesti. Tarkemmat aukioloajat www.sealife.fi nettisivuilta.

Vierailuaika on varattava ennakkoon netistä. Pääsyliput hintaan 18,50€/aikuinen, 15€/lapsi.

Pääsiäisen aikana pääsee myös kuulemaan SEA LIFE oppaiden kertomina infotuokioita tipuista sekä seuraamaan niiden ruokintaa. Lisäksi, voit osallistua hauskaan koko perheen pääsiäismunajahtiin näyttelyssä.

Vierailu pandemia-aikana SEA LIFEssa

Turvallinen vierailu on meille SEA LIFEssa ensisijaisen tärkeää. Asiakasmäärät ovat rajoitettuja, ja vierailuaika on varattava etukäteen varausjärjestelmästä, joka löytyy SEA LIFEn kotisivuilta www.sealife.fi. Näyttelyyn päästetään asiakkaita väljin välimatkoin sisään, jonka vuoksi varattavat vierailuajat ovat puolen tunnin välein ja maksimihenkilömäärä yhteen aikaväliin on 10 henkeä.

Kosketuspinnat ja näyttelyn interaktiopisteet desinfioidaan säännöllisesti. Kassoilla on suojapleksit turvallisen asiakaspalvelutilanteen varmistamiseksi. Viranomaisten suositusten mukaan myös SEA LIFEssa on vahva kasvomaskisuositus, jota toivottavasti kaikki yli 12 vuotiaat asiakkaat myös noudattavat. Oppaat ja muu henkilökunta liikkuvat asiakastiloissa aina maski kasvoillaan.

Yhteyshenkilöt

Sanna Laitinen
Toimitusjohtaja
sanna.laitinen@sealife.fi

Kuvat

SEA LIFE pääsiäinen
SEA LIFE pääsiäinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SeaLife Helsinki Oy
Tivolitie
00510 HELSINKI

09 5658 2024, marketing@sealife.fihttp://www.sealife.fi

SEA LIFE on Suomen johtava akvaario ja yksi Helsingin suosituimmista elämyskohteista. SEA LIFE tarjoaa kävijöille elämyksiä ja tietoa vedenalaisesta elämästä ja sen suojelun tärkeydestä. SEA LIFEssa vierailee noin 250 000 kävijää vuosittain. SEA LIFE on osa Merlin Entertainments Groupin omistamaa SEA LIFE -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaariotuotemerkki. Merlin Entertainments Group on maailman toiseksi suurin elämyskohdetoimija yli 100 elämyskohteella neljällä mantereella ja 23 eri maassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SeaLife Helsinki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme