Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Päätöstiedote: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 15.11.2022

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksen 15.11. päätöstiedote on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan seuraava kokous järjestetään 29.11.2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 5681369

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

7 museers upplevelserunda i Helsingfors 23.1116.11.2022 08:30:00 EET | Tiedote

En upplevelserunda med 7 museer ordnas på onsdagskvällen den 23 november i museerna i Helsingfors centrum och Helsingfors konsthall. De multikonstnärliga föreställningarna skapar oväntade möten och tolkningar mitt bland utställningarna – bland annat improvisationsteater, erotisk poesi och levande musik utlovas. Evenemanget genomförs som ett samarbete mellan Helsingfors stad och Designmuseet, Villa Hagasund, HAM Helsingfors konstmuseum, Helsingfors stadsmuseum, Naturhistoriska museet, Konstmuseet Sinebrychoff samt Helsingfors konsthall. Inträdet till alla kvällens evenemang är fritt.

7 museon elämyskierros Helsingissä 23.11.16.11.2022 08:30:00 EET | Tiedote

7 museon elämyskierros levittäytyy keskiviikkoiltana 23.11. Helsingin keskustan museoihin ja Helsingin Taidehalliin. Monitaiteelliset esitykset luovat yllätyksellisiä kohtaamisia ja tulkintoja näyttelyiden keskelle – luvassa on mm. improvisaatioteatteria, eroottista runoutta ja elävää musiikkia. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Designmuseon, Hakasalmen huvilan, HAMin, Helsingin kaupunginmuseon, Luonnontieteellisen museon, Sinebrychoffin taidemuseon sekä Helsingin Taidehallin kanssa. Kaikkiin illan tapahtumiin on vapaa pääsy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme