Messukeskus

Päättäjiltä parhaat arviot Messukeskukselle

Jaa

Messukeskus Helsinki saa suomalaispäättäjiltä parhaat arviot Taloustutkimuksen juuri julkaistussa TEP 2019 -tutkimuksessa. Yritysjohdon työkaluksi suunnitellussa tutkimuksessa työelämän päättäjät arvioivat merkittäviä suomalaisia yrityksiä eri toimialoilta.

Messukeskuksessa käynnisteltiin keskiviikkona Matkamessuja ammattilaisille suuunnatun Matka Workshop Dayn merkeissä.
Messukeskuksessa käynnisteltiin keskiviikkona Matkamessuja ammattilaisille suuunnatun Matka Workshop Dayn merkeissä.

TEP 2019 tutkimuksessa arvioitiin yhteensä 149 eri yritystä kahdeltatoista eri toimialalta. Tutkimus toteutettiin valtakunnallisessa internetpaneelissa syys-marraskuussa 2019. Vastaajat kertoivat, millä tasolla tuntevat tutkittavat yritykset, antoivat tuntemilleen yrityksille yleisarvosanan, arvioivat yrityskuvaa ja kertoivat suositteluhalukkuudestaan.

Messukeskus nousi kärkisijalle laadukkaan ja vastuullisen toimintansa ansiosta. Arvioitavia yrityskuvatekijöitä olivat luotettavuus, palvelut, henkilöstön ammattitaito, asiakaspalvelu ja yhteydenpito asiakkaisiin, palvelunopeus, tilojen toimivuus, hinta-laatusuhde ja markkinointiviestintä.

Myös Messukeskuksen edustama toimiala messut ja tapahtumat menestyi TEP-tutkimuksessa erinomaisesti. Tutkituista toimialoista messut ja tapahtumat menestyi toiseksi parhaiten heti muuttopalvelujen jälkeen.

– Messukeskus on viime vuodet kehittänyt tapahtumia ja tilojaan päämäärätietoisesti, asiakkaitaan kuunnellen ja palvelujaan parantaen. Vastuullisuudessa olemme näyttäneet suuntaa koko alalle jopa kansainvälisessä mittakaavassa. Olemme myös ottaneet rohkeasti vastuuta suomalaisyritysten tapahtumaosaamisen kehittämisestä. Haluan kiittää suomalaispäättäjiä siitä, että he ovat nähneet tekemämme työn ja arvostavat sitä, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskus sai taannoin Helsinki Travel Award -palkinnon pitkäjänteisestä työstään kongressimatkailun ja Helsingin kansainvälistymisen edistämisestä. Messukeskus vietti satavuotisjuhlavuottaan viime vuonna.

Taloustutkimuksen TEP-tutkimus toteutetaan vuosittain.

Messukeskus:

  • 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa vuosittain
  • Tapahtumissa yli miljoonaa kävijää joka vuosi
  • Talousvaikutus Helsingin seudulle 282 milj. € (Haaga-Helia 2018)
  • Vastuullisuuslupaus: 110 % hiilineutraali tapahtumatalo vuoteen 2029 mennessä

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com.

Kuvapankki: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Messukeskus/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com.

Kuvat

Messukeskuksessa käynnisteltiin keskiviikkona Matkamessuja ammattilaisille suuunnatun Matka Workshop Dayn merkeissä.
Messukeskuksessa käynnisteltiin keskiviikkona Matkamessuja ammattilaisille suuunnatun Matka Workshop Dayn merkeissä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme