MessukeskusMessukeskus

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messujen kilpailuissa etsitään pakkaus-, elintarvike- ja muovialan mielenkiintoisimpia uutuuksia – ilmoittautuminen alkanut

Jaa
Kuva: Risto Wuolle
Kuva: Risto Wuolle

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialojen ammattilaiset yhteen kokoava tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic etsii alojen kiinnostavimpia innovaatioita, tuotteita, palveluita tai menetelmiä. Kilpailut ovat käynnistyneet, ja tapahtumien näytteilleasettajat voivat nyt osallistua niihin. Voittajat julkistetaan tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.5.2022.

Pakkaus- ja elintarvikealan ammattilaisten tapahtumat PacTec & FoodTec sekä muovialan ammattilaisten tapahtuma PlastExpo Nordic kokoavat alan ammattilaiset keskustelemaan alojen ajankohtaisista teemoista ja tutustumaan uutuuksiin. Alojen uutuudet ovat keskiössä tänä vuonna myös tapahtumien kilpailuissa, sillä PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic etsivät kilpailuissaan toimialojen kiinnostavia tai lupaavia uutuuksia: ratkaisuja, palveluita, menetelmiä tai tuotteita.

PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus sekä PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus valitaan ja palkitaan tapahtumassa 18.5.2022. Kummankin kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 € arvoisen palkinnon.

Kilpailuihin osallistutaan verkossa, osoitteessa https://pactec.fi/mielenkiintoisin-uutuus-kilpailu/. Kilpailuun voivat osallistua tapahtumien näytteilleasettajat 1.5.2022 asti. Kilpailun osallistujat nostetaan esiin tapahtumien verkkosivuilla, ja osallistujat pääsevät esittelemään uutuutensa pitch-esityksessä tapahtumalavoilla keskiviikkona 18.5.2022.

Kilpailujen raadit valitsevat voittajat uutuuksien ja pitch-esitysten perusteella. Voittajat julkistetaan tapahtuman iltatilaisuudessa keskiviikkona 18.5.2022.

PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus -kilpailun raatiin kuuluvat Antro Säilä (toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry & päätoimittaja, Pakkaus-lehti), Marleena Tanhuanpää (johtaja, Elintarviketeollisuusliitto ry), Laura Hyvärinen (toiminnanjohtaja-päätoimittaja, Elintarviketieteiden seura & Kehittyvä Elintarvike -lehti) ja Juha Ala-Hiiro (johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto).

PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus -kilpailun raatiin kuuluvat Vesa Taitto (toimitusjohtaja, Muoviyhdistys), Vesa Kärhä (toimitusjohtaja, Muoviteollisuus ry) ja Niko Rantala (kehitysinsinööri, LAB-ammattikorkeakoulu).

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic kutsuu verkostoitumaan ja keskustelemaan alojen ajankohtaisista aiheista. PacTec & FoodTec -tapahtumien teemat käsittävät vuonna 2022 verkkokaupan ja digitaalisuuden, kehittyvät raaka-aineet, vastuullisuuden ja kiertotalouden, lainsäädännön sekä pakkauksen viestinviejänä PlastExpo Nordicin ohjelmassa näkyvät teemat ovat tänä vuonna kiertotalous, uudet materiaalit, muovien mahdollisuudet sekä osaaminen ja työvoima.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Marissa Rämänen, marissa.ramanen@messukeskus.com, puh. 0440467220

Messukeskus, liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, marcus.bergstrom@messukeskus.com, puh. 044 562 4524

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa läsnä ovat alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan pakkausalan ammattitapahtuma PacTec, elintarvikealan FoodTec, muovialan ammattilaisten PlastExpo Nordic, graafisen alan Sign, Print & Pack sekä Horeca-alan Gastro Helsinki. PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic, sekä Sign, Print & Pack ovat avoinna Messukeskuksessa 18.-19.5.2022 ja Gastro Helsinki on avoinna 18.-20.5.2022. Rekisteröityminen kävijäksi tapahtumakokonaisuuteen on maksutonta. Samalla rekisteröitymisellä pääsee osallistumaan kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin Helsingin Messukeskuksessa.

www.pactec.fi / www.plastexpo.fi/ #PacTec2022 #FoodTec2022 #PlastExpo2022


Avainsanat

Kuvat

Kuva: Risto Wuolle
Kuva: Risto Wuolle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme