Paikallis-Sähkö kasvaa Koillismaalla liiketoimintakaupalla

Jaa

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini jatkavat entisissä tehtävissään.

Organisaatiot täydentävät toisiaan

Kainuun ja Koillismaan perinteikkäiden sähköalan osaajien yhdistyminen nähdään luontevana kasvuaskeleena molemmissa yrityksissä.

– Hienoa, että saamme Tarmon ja Jukan tiimeineen Paikallis-Sähkön riveihin. Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä samaan joukkueeseen. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle, toteaa Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen.

Organisaatiot täydentävät toisiaan ja ovat tehneet yhdessä töitä.

– Muodostamme yhdessä erittäin sopivan yhdistelmän suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallis-Sähköä ja QMG:ta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, esimerkiksi rakennusautomaatiota, Tarmo Mustonen arvioi.

– QMG:lle Paikallis-Sähkön vahvistuva asema on tärkeää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota Pohjois-Suomen sekä valtakunnallisille asiakkaillemme entistä kattavampaa organisaatiota myös Koillismaalla, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

Paikallis-Sähkö Oy

Vuonna 1959 perustettu Paikallis-Sähkö tarjoaa sähkö-, automaatio- ja turvaurakointipalveluja Pohjois-Suomessa. Sen toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuhmossa, Kuopiossa, Kuusamossa, Oulussa, Paltamossa, Sotkamossa ja Suomussalmella. Yhtiön liikevaihto oli 12,6 miljoonaa euroa vuonna 2018  ja se työllistää noin 120 henkilöä. Paikallis-Sähkö kuuluu Quattro Mikenti Group -konserniin.

Sähköpalvelu Mustonen Oy

Vuonna 1986 perustettu Sähköpalvelu Mustonen tarjoaa sähköurakoinnin ja -huollon palveluita Kuusamossa ja lähikunnissa. Yhtiö työllistää 10 henkilöä ja sen liikevaihto oli 1,9 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Quattro Mikenti Group Oy

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Yritysryhmään kuuluu kaksitoista erikoistunutta tytäryritystä sekä konserni. Konsernin palveluksessa on noin 700 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa kaksikymmentäkolme. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 167 miljoonaa euroa.  www.qmg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme