Quattro Mikenti Group

Paikallis-Sähkö ostaa Palosaaren Sähkön ja kasvaa asuntorakentamisen sähköurakoinnissa

Jaa

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Koillismaalla ostamalla kuusamolaisen asuntokohteiden osaajan Palosaaren Sähkön sähköurakointiliiketoiminnan.

Keijo Palosaari (vas,) ja Timo Keränen
Keijo Palosaari (vas,) ja Timo Keränen

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva Paikallis-Sähkö ostaa liiketoimintakaupalla Palosaaren Sähkön sähköurakointitoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 150 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjä Keijo Palosaari jatkaa entisissä tehtävissään.

Yhtiöiden yhdistyminen on luontevaa jatkoa aiemmalle yhteistyölle: Palosaaren Sähkön omistaja Keijo Palosaari on aikoinaan toiminut kahdeksan vuotta työnjohtajana Sähköpalvelu Mustosella, jonka liiketoiminnan Paikallis-Sähkö osti kuluvan vuoden alussa. Lisäksi Palosaaren Sähkön sähköasentajia on ollut pitkään vuokrattuina Paikallis-Sähkön useilla urakkatyömailla.

Kauppa vahvistaa Paikallis-Sähkön ja QMG:n tarjoomaa Pohjois-Suomessa

– Olemme todenneet meillä vuokralla olleet Palosaaren Sähkön asentajat tehokkaiksi ammattimiehiksi, ja Keijon tiesimme kokeneeksi sähköalan osaajaksi, joten on hienoa saada heidät Paikallis-Sähkön riveihin. Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme joukkoomme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä palo-, automaatio- ja turvajärjestelmien osaamiselle, toteaa Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen.

– Muodostamme yhdessä vahvan yhdistelmän sähköalan suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallis-Sähköä ja QMG:ta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, arvioi Keijo Palosaari.

– QMG:lle Paikallis-Sähkön vahvistuva asema on tärkeää kehitystä. Tuomme yhteen alueen parhaita yrittäjiä ja pystymme tarjoamaan sekä Pohjois-Suomen että valtakunnallisille asiakkaillemme entistä kattavampaa organisaatiota, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Quattro Mikenti Group julkaisi jo aiemmin tällä viikolla yhden uuden yrityskaupan: ORS Service liittyy QMG:hen.


Lisätietoja:

Timo Keränen, toimitusjohtaja, Paikallis-Sähkö Oy, 045 605 9717, timo.keranen@paikallis-sahko.fi

Keijo Palosaari, toimitusjohtaja, Palosaaren Sähkö Oy, 040 354 5417, keijo.palosaari@palosaarensahko.fi

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi

Avainsanat

Kuvat

Keijo Palosaari (vas,) ja Timo Keränen
Keijo Palosaari (vas,) ja Timo Keränen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

Quattro Mikenti Group Oy

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Yritysryhmään kuuluu kolmetoista erikoistunutta tytäryritystä sekä konserni. Konsernin palveluksessa on noin 750 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa kaksikymmentäneljä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa. www.qmg.fi

Paikallis-Sähkö Oy

Paikallis-Sähkö on johtava sähköurakointiyritys Pohjois-Suomessa. Vuodesta 2016 Quattro Mikenti Groupiin kuulunut Paikallis-Sähkö toteuttaa sähkö- ja kiinteistöautomaatiourakointia kiinteistönomistajille, rakennusliikkeille ja teollisuudelle sekä harjoittaa sähkötarvikekauppaa. Paikallis-Sähköllä on kahdeksan toimipaikkaa Kainuussa, Koillismaalla ja Kuopiossa, ja se työllistää noin 150 sähköalan ammattilaista. www.paikallis-sahko.fi

Palosaaren Sähkö Oy

Vuonna 2016 perustettu Palosaaren Sähkö koostuu kokeneista sähköalan ammattilaisista, jotka tarjoavat sähköurakoinnin ja -suunnittelun sekä sähkötarvikemyynnin palveluita Koillismaalla. Palosaaren Sähkö tunnetaan vaativien vapaa-ajan sekä asuntokohteiden sähköistäjänä. Yhtiön liikevaihto on noin 0,5 miöjoonaa euroa ja se työllistää kuusi ammattilaista. www.palosaarensahko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG kasvattaa talotekniikan palveluverkostoaan ostamalla Kylmäkolmosen2.9.2020 10:21:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n. Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme