Vaasan kaupunki - Vasa stad

Paikallisliikenteen linjat E3 ja 14 perutaan vuoden loppuun saakka

Jaa

Vaasan paikallisliikenteen linjat E3 ja 14 joudutaan perumaan 31.12. saakka. Syynä on karanteenimääräyksistä johtuva kuljettajapula.

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Linja E3 on niin sanottu koululaisten vuoro, jolla on vain yksi aamulähtö arkipäivisin Gerbystä ja Västervikistä keskustaan. Linja 14 eli kampuslinja liikennöi normaalisti keskustan, Vöyrinkaupungin ja Palosaaren välillä.

Perumisella liikennöitsijä pyrkii turvaamaan runkolinjojen sujuvuuden. Kampuslinja 14 osalta vaihtoehtoiset linjat ovat 1 ja 3 keskustasta Palosaarelle sekä 2 ja 3 Palosaarelta keskustaan. E3:n vaihtoehtoiset linjat ovat 1, 2 ja 3.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Patric Wiik
Wasa Citybus Oy
patric.wiik@wasabus.fi

Pertti Hällilä
Liikennesuunnittelupäällikkö
+358405813150
pertti.hallila@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme