Ilmarinen

Päivi Jääskeläinen Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi

Jaa

Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty FM, eMBA Päivi Jääskeläinen.

Jääskeläinen siirtyy Ilmariselle OP Ryhmästä, jossa hän toimii tällä hetkellä Helsingin Seudun Osuuspankin vt. toimitusjohtajana sekä Helsingin OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtajana. Jääskeläinen on tehnyt pitkän uran OP Ryhmässä työskennellen mm. OP Yrityspankin johtotehtävissä.

Ilmarisessa Jääskeläinen tulee johtamaan asiakkuudet ja kanavat -liiketoimintalinjaa, jonka vastuulla on asiakkuuksien hoito kaikissa yrityssegmenteissä sekä myyntikanavat ja markkinointi. Jääskeläinen aloittaa Ilmarisessa tammikuun alussa. Hän raportoi toimitusjohtaja Jouko Pölöselle.

– Ilmarinen on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö. Asiakas on meillä kaiken toiminnan keskiössä ja haluamme entistäkin paremmin kuunnella asiakkaidemme tarpeita, tarjota niihin parhaat ratkaisut ja palvelut ja sitä kautta varmistaa parhaan asiakaskokemuksen. Asiakkuusjohtajan tehtävä on strategiamme toteuttamisen kannalta erittäin keskeinen ja olen tyytyväinen, että saamme tähän tehtävään kokeneen ammattilaisen, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

– Asiakasomisteisuus ja asiakaskokemus ovat lähellä sydäntäni ja on innostavaa päästä työskentelemään johtavassa työeläkeyhtiössä, jonka strategian keskiössä ovat asiakkaat. Ilmarisella on laaja asiakaskunta eri yrityssegmenteistä ja asiakkaiden odotukset ja palvelutarpeet muuttuvat nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Yhdessä asiakkaiden, kumppaneiden ja osaavan henkilöstön kanssa lähdemme rakentamaan Ilmarisesta entistäkin vetovoimaisempaa työeläkekumppania, sanoo Päivi Jääskeläinen.

Jääskeläisen nimityksen myötä kaikki tehtävät Ilmarisen uudessa johtoryhmässä on täytetty. Ilmarisen organisaatiota ja johtoryhmää on uudistettu syksyn aikana, ja johtoryhmään on nimitetty kaikkiaan viisi uutta jäsentä. Uudistuksen tavoitteena on rakentaa Ilmarisesta yhä asiakaslähtöisempi, tehokkaampi ja vetovoimaisempi työeläkekumppani. Johtoryhmän kokoonpano löytyy Ilmarisen verkkosivuilta.

Lisätietoja:
  • Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 1282
  • Päivi Jääskeläinen, p. 050 364 9074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme