Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Päivi Kaikkonen on Rikosseuraamuslaitoksen uusi viestintäpäällikkö

Jaa

Rikosseuraamuslaitos on nimittänyt Päivi Kaikkosen viestintäpäälliköksi. Kaikkonen aloittaa työskentelyn Rikosseuraamuslaitoksen keskushallintoyksikössä 1.4.2020. Yhteiskuntatieteiden maisteri Päivi Kaikkonen siirtyy työtehtävään Lapin aluehallintoviraston viestintäpäällikön tehtävästä.

Kaikkonen on työskennellyt pitkään viestintäpäällikkönä ja erilaisissa kehittämishankkeissa ensin Lapin lääninhallituksessa ja vuodesta 2010 Lapin aluehallintovirastossa. Kaikkosella on myös usean vuoden kokemus toimittajan työstä Iltasanomissa sekä muissa medioissa.

— Viestinnän merkitys on korostunut myös valtion organisaatioissa vuosi vuodelta. Johtaminen on viestintää ja viestinnän vaatimukset ovat kasvaneet koko ajan. Olen todella iloinen, kun pääsen tekemään viestintää Rikosseuraamuslaitoksen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa yhdessä, Päivi Kaikkonen toteaa.

Rikosseuraamuslaitoksessa viestintäpäällikkö johtaa viestintää ja on Rikosseuraamuslaitoksen ja keskushallintoyksikön johtoryhmien jäsen. Kaikkonen on nimitetty määräaikaisena 1.4.2020–30.6.2020 ja virkaan 1.7.2020 alkaen, jos tehtävän vakituinen viranhaltija ei palaa tehtävään.

Viestintäpäällikkö Päivi Kaikkosen yhteystiedot 1.4. alkaen:
p. 029 56 88570
etunimi.sukunimi@om.fi

Lisätietoja
Marko Oresmaa
HR-johtaja
Rikosseuraamuslaitos
p. 029 56 88455
marko.oresmaa(at)om.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Lintulahdenkatu 5
00530 HELSINKI

029 56 88500http://www.rikosseuraamus.fi

Rikosseuraamuslaitos on oikeusministeriön alaisuudessa toimiva vankeusrangaistusten ja yhdyskuntaseuraamusten täytäntöönpanoviranomainen. Rikosseuraamuslaitoksen tavoitteena on omalta osaltaan ehkäistä uusintarikollisuutta ja lisätä yhteiskunnan turvallisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Keskimääräinen vankiluku on kasvanut ja uusintarikollisuuden määrä on vähentynyt7.7.2020 08:11:49 EESTTiedote

Rikosseuraamuslaitos on julkaissut vuoden 2019 tilastollisen vuosikirjan, josta saa ajankohtaisen kuvan Rikosseuraamuslaitoksen asiakas- ja vankimääristä sekä toiminnasta. Vuonna 2019 väkivaltarikoksista tuomittujen määrä väheni ja keskimääräinen vankiluku ja yhdyskuntaseuraamusasiakkaiden määrä kasvoi. Pitkällä aikavälillä uusintarikollisuuden määrä on vähentynyt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme