Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Päivi Niemi-Laine jatkaa JHL:n johdossa

Jaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n edustajisto valitsi järjestäytymiskokouksessaan liiton puheenjohtajaksi Päivi Niemi-Laineen. Toimialajohtajina jatkavat Håkan Ekström ja Teija Asara-Laaksonen. Valinnat olivat yksimielisiä.

Päivi Niemi-Laine jatkaa liiton puheenjohtajana. Hänet valittiin tähän tehtävään viime syksynä, kun silloinen puheenjohtaja Jarkko Eloranta siirtyi SAK:n puheenjohtajaksi. Sitä ennen hän toimi liiton toimialajohtajana.

JHL:n puheenjohtajan varahenkilönä toimivana toimialajohtajana jatkaa Håkan Ekström, joka on hoitanut tehtävää niin ikään syksystä 2016. Aikaisemmin Ekström toimi JHL:n kunta-alan neuvottelupäällikkönä.

Teija Asara-Laaksonen jatkaa liiton toisena toimialajohtajana. Tätä tehtävää hän on hoitanut koko JHL:n olemassaolon ajan vuodesta 2005 lähtien.

Päivi Niemi-Laine kuvat ja cv
Håkan Ekrströn kuvat ja cv
Teija Asara-Laaksonen kuvat ja cv

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, 040 5301 774

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL: Uuden varhaiskasvatuslain valmistelu pitää keskeyttää, onko jopa 8 000 työpaikkaa vaarassa?16.3.2018 10:52Tiedote

Opetus- ja kulttuuriministeriön pitää keskeyttää uuden varhaiskasvatuslain valmistelu, JHL vaatii. Laki pitää valmistella uudestaan, koska se perustuu virheellisiin laskelmiin, esimerkiksi varhaiskasvatuksessa tehtävän työn määrä on laskettu täysin alakanttiin. Pahimmillaan uudistus johtaa siihen, että tuhannet alan ammattilaiset menettävät pätevyyden työhönsä.

Avtalsparterna godkände förlikningsförslaget för privata socialservicebranschen, strejker återkallas5.3.2018 17:13Tiedote

JHL och de övriga personalorganisationerna för privata socialservicebranschen har godkänt riksförlikningsmannens förlikningsförslag. Även arbetsgivarnas representant Välfärdsbranschernas förbund har godkänt förslaget. Detta löser arbetstvisten inom branschen, varvid även övertidsförbudet, förbudet att byta arbetspass och de planerade strejkerna återkallas.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme