Asuntosäätiö

Päivitetyt koronaohjeet 1.6. alkaen

Jaa

Olemme päivittäneet Asuntosäätiö-konsernissa toimintaohjeitamme viranomaisten lievennettyä koronapandemiasta johtuvia rajoituksia. Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

Asiakaspalvelua 24/7 puhelimitse

Palvelukeskus palvelee asiakkaitamme normaalisti 24/7 -periaatteella. Asukkaat saavat tarvittavan avun vuorokauden kaikkina aikoina ja viikon jokaisena päivänä. Palvelukeskus tekee tilannearvion perusteella tilauksia, jotta esimerkiksi putkimies ja sähkömies saadaan paikalle mahdollisimman nopeasti.

o   Asokotien asukkaat: 09 4246 9333

o   Asuntosäätiön asukkaat: 09 4246 9339

Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja asukas voi halutessaan jättää takaisinsoittopyynnön.

Asoasukkaat voivat asioida normaalisti myös Kotikulma-palvelun kautta. Kotikulmaan kirjaudutaan verkkosivuston yläkulman valikosta kohdasta ’Kotikulma’.

Saunat avataan 1.6. alkaen

Yhteiset saunatilat avataan 1.6. alkaen. Saunat ovat käytettävissä varatuilla saunavuoroilla. Lenkkisaunat on edelleen toistaiseksi peruttu.

Asukkaan, joka on karanteenissa, ja hänen perheenjäsentensä ei tule käyttää yhteisiä saunatiloja karanteeniaikana.

Piha-alueilla turvallisesti

Asukkaiden yhteiset tilat, mm. kerhotilat avataan 1.6. alkaen. Yhteisissä tiloissa ja piha-alueilla liikkuessa ja oleiltaessa on huomioitava muut asukkaat ja muistettava turvaetäisyydet.

Pyydämme asukkaita huolehtimaan edelleen erityisen huolella hygieniasta ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia.

Asukastoiminta jatkuu syksyllä

Tartuntojen välttämiseksi emme järjestetä kevään ja kesän aikana asukaskokouksia tai -tilaisuuksia. Keväältä siirtyneet asukaskokoukset järjestetään syksyn aikana. Tarkemmista ajankohdista viestimme kesän jälkeen.

Huoltotoimet ja remontit

Huolto- ja korjaustoimien kiireellisyys arvioidaan tapauskohtaisesti, ja toimenpiteet toteutetaan arvion mukaisesti. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta. Poikkeuksena tällaisissa tilanteissa ovat akuutit vikatilanteet, jolloin noudatetaan voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia.

Suunnitteilla olevia uusia viihtyvyysremontteja käynnistämme vähitellen kesän aikana. Viestimme asukkaille viihtyvyysremonttien tilanteesta kohdekohtaisesti.  

Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen jatkuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta.

Asuntosäätiön asiakaspalvelu Tapiolassa ja Asokotien asiakaspalvelu Pasilassa ovat avoinna toistaiseksi vain etukäteen sovituille tapaamisille.

Uusia asiakkaita palvelemme verkkosivujen yhteydenottolomakkeen välityksellä sekä puhelimitse arkisin kello 9:00-15:00 numerossa 020 161 2280.

Asuntojen yleisnäyttöjä jatkamme asteittain 1.6. alkaen. Asuntonäytöt järjestetään hallitusti turvavälit ja tarvittava hygienia huomioiden. Asuntonäytölle ei voi osallistua, mikäli henkilöllä on vähäisiäkään flunssaoireita.

Asumisoikeus- ja vuokrasopimusten allekirjoituksista sovitaan erikseen myyntineuvottelijan ollessa yhteydessä.

Yhdessä viranomaisohjeistuksia noudattamalla selviämme koronapandemiasta. Kiitos yhteistyöstä!

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön tarkoituksena on ollut perustamisestaan (1951) saakka työskennellä yleisen asumistason kohottamiseksi eikä sen tarkoituksena ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa lähes 16 500 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme