Palkansaajajärjestö Pardian edustajakokous 31.10.–1.11.2017 Helsingissä

Jaa

Palkansaajajärjestö Pardian ylin päättävä elin on edustajakokous. Vuonna 2017 on valintakokous, joka aloittaa uuden nelivuotiskauden. Kokouksessa valitaan puheenjohtaja ja hallitus sekä linjataan Pardian toimintaa vuosille 2018–2021. Kokouksessa julkistetaan Pardian jäsentutkimus.

Edustajakokous pidetään 31.10.–1.11.2017 Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki.

Tiistai 31.10.

Avajaiset alkavat klo 10.00. Valtiovallan tervehdyksen tuo Valtion työmarkkinalaitoksen neuvottelujohtaja Seija Petrow ja STTK:n tervehdyksen puheenjohtaja Antti Palola. Pardian puheenjohtaja Niko Simolan puhe päivitetään avajaisten jälkeen Pardian kotisivuille www.pardia.fi.

Edustajakokouksen järjestäytymisen jälkeen on seminaariosuus, jossa puhuvat valtakunnansovittelija Minna Helle (uusi neuvotteluympäristö ja lakkoherkkyys), tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara (tasa-arvo ja samapalkkaisuus Suomessa), Suomen Pankin johtokunnan neuvonantaja Lauri Kajanoja (ajankohtaiset talousnäkymät) ja TELAn ekonomisti Mauri Kotamäki (eläkerahoituksen kestävyys).

Edustajakokous valitsee tiistaina iltapäivällä Pardian puheenjohtajan ja hallituksen seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Toimikausi alkaa kokouksesta. Tiedotamme puheenjohtajan valinnasta tiedotteella.

Keskiviikko 1.11.

Edustajakokous jatkuu ajankohtaisella työmarkkinakatsauksella, jonka yhteydessä julkistetaan Pardian tuoreen jäsentutkimuksen tuloksia. Jäsentutkimukseen vastasi noin 2500 Pardian jäsentä. Tiedotamme tutkimuksen tuloksista tiedotteella.

***

Pardian edustajakokouksen viestintä kokouksen aikana
www.pardia.fi - www.twitter.com/pardiary - www.facebook.com/palkansaajajarjestopardia
#pardiary #edkok2017 @PardiaRy

Palkansaajajärjestö Pardian kokonaisjäsenmäärä on 30 000 jäsentä, joista enemmistö työskentelee valtion virastoissa ja laitoksissa sekä merkittävä osa liikelaitoksissa, yrityksissä, yliopistoissa ja Kelassa. Pardia on STTK:n suurimpia jäsenliittoja.

Lisätietoja: Pardian viestintäpäällikkö Riitta Nieminen, gsm 040 773 6591, riitta.nieminen@pardia.fi

Tietoja julkaisijasta

Palkansaajajärjestö Pardia
Palkansaajajärjestö Pardia
Ratamestarinkatu 11
00530 Helsinki

040 773 6591 toimisto@pardia.fi, etunimi.sukunimi@pardia.fihttp://www.pardia.fi


Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Palkansaajajärjestö Pardia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme