Into Kustannus

Palkitun toimittajan henkeäsalpaavia tarinoita maailman kiehumispisteistä

Jaa

Harva ihminen, tai edes kirjeenvaihtaja, on elämänsä aikana todistanut hätää, kaaosta ja selviytymistä yhtä läheltä kuin pitkän linjan ulkomaankirjeenvaihtaja Petri Saraste. 15.8. ilmestyvässä Kirjeenvaihtaja-kirjassaan Saraste kuvaa elävästi kirjeenvaihtajan työtä, joka näkyy katsojalle puolentoista minuutin katkelmina TV:ssä mutta saattaa vaatia tekijältään päivien työn.

Millaista on matkustaa kriisipaikoille yksin yön pimeinä tunteina? Miten omat pelot voitetaan? Kuinka ihmisten luottamus saavutetaan kriisien keskellä? Saraste kertoo tuntemuksistaan ulkomaankomennuksiensa ajoilta ja avaa, mitä kaikkea uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittamiseen sisältyy ja minkälaisia jälkiä se voi tekijäänsä jättää.

Bonnier-palkittu Petri Saraste on neljä vuosikymmentä jatkuneen toimittajauransa aikana työskennellyt laaja-alaisesti journalismin kaikilla osa-alueilla. Hän on tuottanut ja käsikirjoittanut ajankohtaisohjelmia, dokumentteja ja uutisreportaaseja sekä työskennellyt kirjeenvaihtajana eri puolilla maailmaa. Hän on aiemmin julkaissut kirjat Nälkäinen lohikäärme (Kirjapaja, 2010) ja Laowai, kiinalaista menoa (Kirjapaja, 2008).

Petri Saraste on vieraana Akateemisen Kirjakaupan virtuaalisessa Kirjojen Yössä torstaina 19.8. klo 17. Haastattelu on nähtävissä Akateemisen Facebook-sivuilla. Sarastetta haastattelee Kari Lumikero.

Tervetuloa seuraamaan myös Venäjän vakoojaverkosto -tilaisuutta tiistaina 17.8. klo 14 Innon Facebook-tilin etusivulle tai suoraan zoomiin. Tilaisuudessa kirjailija Luke Hardingia haastattelee tietokirjailija Janne Riiheläinen.

Kesäkuussa ilmestynyt Venäjän vakoojaverkosto on hyytävä tosielämän jännityskertomus nykyajan vakoojista – petoksesta, rohkeudesta ja salamurhista. Kirja on ainutlaatuinen teos jokaiselle, joka haluaa tietää, miten venäläiset vakoojat nykyisin työskentelevät.
Lue lisää kirjasta täältä.

Haastattelupyynnöt:
jenni.valpio@intokustannus.fi, 044 063 6393

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
kuva: Jyri Pitkänen
kuva: Jyri Pitkänen
Lataa
kuva: Jyri Pitkänen
kuva: Jyri Pitkänen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Anna Kontula pohtii uutuuskirjassaan aikamme polttavia kysymyksiä ja historioitsija Jaana Torninoja-Latola kertoo, millainen oli Sylvi-Kyllikki Kilven matka valtakunnan vaikuttajaksi16.9.2021 13:58:00 EEST | Tiedote

Anna Kontulan "Pikkuporvarit" on täynnä herkullisia huomioita aikamme hengestä – pikkuporvarillisesta elämäntyylistä ja mielenmaisemasta. "Sylvi-Kyllikki Kilpi – Matka valtakunnan vaikuttajaksi" kertoo, miten vankkumaton usko sivistykseen ja tasa-arvoon ajoi Kilven politiikan huipulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme