Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Paloheinässä hiihdetään, Helsingin tekojäät luistelukunnossa

Jaa

Helsingin Paloheinässä lumetettu latu on hiihtokunnossa. Hiihdettävää on tällä hetkellä noin 800 metrin verran, ja hyväkuntoinen latu on myös valaistu iltahiihtäjiä huomioiden. Helsingin kaikki kuusi tekojääkenttää ovat luistelukunnossa. Brahenkentällä, Kontulassa, Käpylässä, Lassilassa, Oulunkylässä ja Pukinmäessä on kaikissa yleisöluisteluaikoja.

Paloheinässä on latu hiihtokunnossa. Kuva: Helsingin kaupunki
Paloheinässä on latu hiihtokunnossa. Kuva: Helsingin kaupunki

Pääkaupunkiseudun latu- ja luistelukenttien kunto- ja tilannetietoja voi seurata ulkoliikunta.fi -palvelusta. Palvelusta selviävät luistelukenttien ja tekojääkenttien sijainnit, huoltotilanteet ja mahdolliset pukutilat. Laduista kerrotaan sijainnin lisäksi ladun kunto, pituus, valaistus ja hiihtotapa.

Helsingin tekojääkenttien yleisöluistelu- ja poikkeusaukioloajat sekä muut tiedot voi tarkistaa seuraavista linkeistä:

Rautatientorin Jääpuisto avautuu puolestaan näillä näkymin maanantaina 3. joulukuuta.

Avainsanat

Kuvat

Paloheinässä on latu hiihtokunnossa. Kuva: Helsingin kaupunki
Paloheinässä on latu hiihtokunnossa. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa
Helsingin tekojäillä on yleisöluisteluaikoja. Kuva: Helsingin kaupunki
Helsingin tekojäillä on yleisöluisteluaikoja. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme