Vaasan kaupunki - Vasa stad

Palosaaren sillan Onkilahden puoleinen pyörätie on suljettu 28.10. alkaen joitakin päiviä

Jaa

Palosaaren sillan Onkilahden puoleinen pyörätie on suljettu 28.10. alkaen vähintään kolme päivää kaivinkonetöiden vuoksi. Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan Palosaaren sillan toista puolta.

Vaasan kaupungin viheralueyksikkö kaatoi 23 huonokuntoista hopeasalavaa Onkilahden suulta Palosaaren siltapenkereeltä ajotien ja pyörätien välistä 22.-24.10. Puiden kasvualustojen muokkaustyöt jatkuvat 28.10. alkaen.

Kaadettavat puut olivat huonokuntoisuutensa takia vaarallisia vilkkaasti liikennöidyllä alueella. Kaadetut puut korvataan mahdollisimman suurikokoisilla puuntaimilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viheraluehortonomi Leila Roininen
puh. 0400 959 179

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme