Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Palvelujen tuottaminen siirtynyt hyvinvointialueelle turvallisesti  

Jaa
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella palvelujen tuottamisen siirtyminen vuodenvaihteessa 2023 kunnilta hyvinvointialueille on sujunut pääosiltaan hyvin.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäisillä viikoilla on myös saatu asiakas- ja potilastietojärjestelmätturvallisesti käyttöön. Palveluissa on kuitenkin esiintynyt yleisesti viiveitä ja hidastumista.  

Länsi-Uudellamaalla on käynnissä yksi Suomen suurimmista ICT-muutoshankkeista ja alueelle on siirtynyt tai otettu uutena käyttöön yli 300 tietojärjestelmää. Järjestelmien muutosten ja tunnusten vaihdoksen keskellä työskentely on vaatinut myös henkilökunnalta äärimmäistä joustavuutta. Olemme kiitollisia asukkaiden ja henkilökunnan joustavuudesta hyvinvointialueen muutoksissa.  

Pelastuslaitoksen toiminta on jatkunut hyvinvointialueelle siirtymän jälkeen normaalisti.  

Hyvinvointialue on yli 9 000 ammattilaisen työpaikka  

Hyvinvointialueesta tuli vuoden vaihteessa samalla yli 9 000 ammattilaisen työpaikka. Työntekijöitä työskentelee Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella kymmenen kunnan alueella.  

Perjantaina 13.1.2023 maksettiinensimmäistä kertaa palkatyli 7 300 vakituisessa palvelussuhteessa olevalle, määräaikaisten työntekijöiden palkanmaksupäivä on kuun viimeinen päivä. Ensimmäisessä palkanmaksuerässä maksettiin palkkoja yhteensä noin 15,5 miljoonaa euroa.HR ja koko työyhteisö ovattyöskennelleet ennakoiden palkanmaksutietojen oikeellisuuden tarkistamiseksi ja varmistamiseksi.   

Kaikki tietoomme tulleet virheet, joissa palkkatietoja ei olisi lainkaan muodostunut palkka-ajoon on korjattu, ja nämä puuttuneet palkat voidaan maksaa 13.1.2023.Työntekijöitä on ohjeistettu olemaan yhteydessä esihenkilöönsä mahdollisten virheiden korjaamiseksi. Olemme myös varautuneet ylimääräisiin palkka-ajoihin. Ensimmäisessä palkanmaksuerässä havaittujen puutteiden, kuten esimerkiksi erilaisten palkan lisientai työaikaprosenttien virheet korjataan ja puuttuvat erät voidaan maksaa 19.1.2023 ja 31.1.2023 palkanmaksun yhteydessä. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme