Palvelun laatu ja erityisosaaminen korostuivat Mäntsälän Vuoden Yrittäjien valinnoissa

Jaa

Mäntsälän Yrittäjien, Mäntsälän Yrityskehityksen sekä Mäntsälän kunnan valitsemat Vuoden Yrittäjät palkittiin palkintogaalassa Saaren Kartanon Lusikkalinnassa menneenä lauantaina 30.10. Palkintoja jaettiin kolmessa kategoriassa: Vuoden Yrittäjä, Vuoden Yksinyrittäjä ja Vuoden Nuori Yritys. Tämän vuoden valinnoissa korostuivat yrittäjien ja yritysten erikoisosaaminen sekä palvelun erinomainen laatu.

Kuvassa Mäntsälän Vuoden  2021 Yrittäjiksi palkitut, Mäntsälän Yrittäjien, kunnan edustajia sekä Mäntsälän Yrityskehityksen edustaja
Kuvassa Mäntsälän Vuoden 2021 Yrittäjiksi palkitut, Mäntsälän Yrittäjien, kunnan edustajia sekä Mäntsälän Yrityskehityksen edustaja

Vuoden Yrittäjä 2021 -palkinto: Ruuvikauppa Oy Ålander - Liisa ja Timo Ålander.

Vuoden Yrittäjän valitsemistyöryhmä korostaa Vuoden 2021 Yrittäjän valinnassaan yrityksen hyvää taloudellista tulosta, hyvää palvelua, mukavaa ja ystävällistä yrittäjäparia sekä yrityksen pitkää historiaa.

Asiakkaita yrityksellä on ympäri Suomea. Yrityksellä on myymälä ja isot varastotilat Mäntsälässä Maisalantiellä.

Yritys on perheyritys, pariskunta työskentelee yrityksessä kahdestaan. Yrittäjällä on 40 vuoden kokemus alallaan. Yritys myy mm. ruuveja, pultteja ja sähkötyökoneita.

Vuoden Yksinyrittäjäpalkinto: Aila Pakkinen, yritys Verhoomo Aila Paakkinen

Yksinyrittäjäpalkinto jaettiin Mäntsälän Yrittäjissä nyt kuudetta kertaa. Yksinyrittäjäpalkinto on palkinto elämäntyöstä. Yksinyrittäjä on koko yrityksen henkilöstö. Yksinyrittäjä vastaa omassa yrityksessään kaikesta: tuotannosta, myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja hallinnosta. Kun yksinyrittäjässä yhdistyy usein koko yrityksen omistajakunta ja henkilöstö samassa paketissa, on yrittäjän ajankäyttö ja energia tärkeä resurssi yritykselle.

Yrityksen palveluihin kuuluvat päätyön huonekalujen verhoilun lisäksi ajoneuvojen, asuntovaunujen ja veneiden verhoilu.

Vuoden Nuori Yritys -palkinto: Miika Mattila, yritys Polkupyörähuolto M.Mattila

Palkinto myönnetään viime vuosina aloittaneelle yritykselle, joka on osoittanut määrätietoisuutta ja rohkeutta yrityksen alkutaipaleella, positiivisella tavalla erottunut palvelullaan tai tuotteillaan, sekä toiminut hyvänä yrittäjyyden esikuvana ja osaltaan vahvistanut Mäntsälän kunnan monipuolista elinkeinoelämää.

Vuoden 2021 Mäntsäläläinen Nuori Yritys -palkinnon saajan valinnassa yrityksen ja yrittäjän erityisiksi ansioiksi arvioitiin laajasti asiakaskunnalta kuuluva positiivinen asiakaspalaute, erinomainen ammattitaito ja osaaminen, sekä luotettavuus asiakkaiden palvelulupausten pitämisessä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa.

Palkinnon saava yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2017. Yrittäjän osaaminen ja palvelu on mäntsäläläisten keskuudessa laajasti tunnettua ja arvostettua, ja yritys tarjoaa palveluita, jotka koskettavat suurta kuntalaisten joukkoa. Yrittäjän positiivinen ja ratkaisulähtöinen asenne on toiminnalle tunnusmerkillistä. Polkupyörähuollon lisäksi yritys myy tarvikkeita ja huoltaa talvikaudella luistimia ja suksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Mäntsälän Vuoden  2021 Yrittäjiksi palkitut, Mäntsälän Yrittäjien, kunnan edustajia sekä Mäntsälän Yrityskehityksen edustaja
Kuvassa Mäntsälän Vuoden 2021 Yrittäjiksi palkitut, Mäntsälän Yrittäjien, kunnan edustajia sekä Mäntsälän Yrityskehityksen edustaja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Sepäntie 3
04600 Mäntsälä

0400414544http://www.yrityskehitys.net

Mäntsälän Yrityskehitys Oy, kotoisammin MYK, on kuntaomisteinen elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä kokonaisvaltaisesti, yrityksen perustamisesta, sijoittumiseen ja muutostilanteisiin. Tutustu Mäntsälän toimitiloihin ja tontteihin: 

https://www.yrityskehitys.net/toimitilat-ja-tontit/tontit-alueittain

Invest In Mäntsälä’s mission is to help companies locate in Mäntsälä and to develop the local economy. We sell and market commercial plots owned by the Municipality of Mäntsälä. Try our plot calculator, which also serves you in English. Invest In Mäntsälä maintains a database of available private business premises as well as local companies.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsälän Yrittäjänaisten puheenjohtaja vaihtui ja Vuoden Salli 2021 valittiin25.10.2021 10:14:58 EEST | Tiedote

Mäntsälän Yrittäjänaisilla oli tapahtumarikas ja juhlantäyteinen vuosikokouspäivä lauantaina 23.10. Alkuillan kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja seuraavalle vuodelle 2022. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin paikallisen Fenno Optiikan yrittäjä Tuula Eloranta, joka on pitkäaikainen Yrittäjänaisten aktiivijäsen. Nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi sai kiitosta työstään Yrittäjänaisten kärjessä ja hänen aktiisista otettaan jäädään varmasti kaipaamaan, hänen muuttaessaan Mäntsälästä Lounais-Suomeen. Mäntsälän Vuoden Naisyrittäjä eli Vuoden Salli 2021 Päivä huipentui ikäihmisten vuokratalona tunnetun Hirvitalon ravintolassa pidettyyn juhlaan, jossa julkistettiin vuoden 2021 Salli, kiinteistönvälitysliike Marjokodin Marjo Havurinne. Marjo on saanut asiakkailtaan kiitosta laaja-alaisesta asiantuntijuudesta, täsmällisyydestä ja sydämellisyydestä. Juhlissa mukana olleilta satoi samansuuntaisia kommentteja ja kiitoksia. Vuoden Salli Marjo oli selkeästi liikuttunut tunnustuksestaan. Kiito

Mäntsälässä on välitön yhteistyön henki23.8.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän Yrityskehityksessä elokuun alussa aloittanut toimitusjohtaja Juha Leinonen jatkaa positiivisin mielin MYK:n keulassa. Juha on viettänyt edeltäjänsä Harri Karin kanssa aikaa niin toimistossa kuin kentälläkin. Verkostoituminen, ihmisten tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen on iso osa työtä. Yrittäjyyttä eletään, eikä sieltä saatua niin sanottua hiljaista tietoa ja yhteyksiä vaihdeta läpsystä. Kohta on pari viikkoa vilahtanut MYK:ssä, ja sinä aikana olen tavannut paljon mäntsäläläisiä yrittäjiä, kunnan henkilöstöä ja muita kumppaneita. Päällimmäisenä tunnelmana on ollut aito ja välitön yhteistyön henki, joka kaikissa kohtaamisissa on ollut. Mäntsälän malli on siis muutakin kuin pelkkää puhetta -täällä tuntuvat kaikki tekevän töitä samojen tavoitteiden puolesta organisaatiorajoista riippumatta, toteaa Juha. Mäntsälässä on tänä vuonna puhaltaneet uudet tuulet ja useita päättäjiä, virkamiehiä ja vaikuttajia on vaihtunut. Edeltäjät ovat tehneet hyvää työtä ja hyväksi havaittuja toi

Mäntsälän työttömyysaste edelleen alhainen Uuteenmaahan verrattuna5.5.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 8,6 %, kun se koko Uudellamaalla oli 13,2 %. Vuotta aiemmin Mäntsälän maaliskuun lopun työttömyysaste oli 8,0%. Yli 50-vuotiaiden ja alle 25 vuotiaiden työttömyysaste on laskenut, pitkäaikaistyöttömien määrä on hieman noussut. Mäntsälän työttömyysaste on edelleen alhainen verrattuna muuhun Uuteenmaahan. Inkoossa ja Pornaisissa oli 0,1 % alhaisempi työttömyysaste kuin Mäntsälässä. Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli maaliskuun lopussa 872 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 801.Työttömien luvuissa on mukana lomautetut. Avoimia työpaikkoja oli 129, mikä on 15 enemmän kuin helmikuussa, mutta vähemmän kuin vuotta aiemmin (194). Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään huhtikuun loppuun mennessä 45. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 15 yritystä. Työttömyystilanne 31.3.2021, suluissa helmikuu Työttömyysaste 8,6 % (8,8 %) Alle 25- vuotiaat 96 kpl (99 kpl) Yli 50 – vuotiaat 366 kpl (377 kpl) Pitkäaikaistyöttömät 300 kpl (276

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme