Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Paperi T, Pekka Kuusisto ja Samuli Kosminen konsertoivat uuden vuoden aattona Savoy-teatterissa

Jaa

Su 31.12.2017 Helsinki, Savoy-teatteri

Kesällä 2016 ylistetyn ja yleisöryntäyksen aiheuttaneen keikan Flow Festivalin Balloon Stagella soittaneet hiphop-artisti Paperi T, viulisti Pekka Kuusisto ja lyömäsoitintaiteilija Samuli Kosminen toteuttavat harvinaislaatuisen yhteiskonsertin ”Paperi T x Pekka Kuusisto x Samuli Kosminen” Helsingin Savoy-teatterissa uuden vuoden aattona, sunnuntaina 31.12.2017. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 27.11. klo 9 sekä Savoy-teatterin lipunmyynnissä tiistaina 28.11. klo 12.

Paperi T on Suomen tunnetuimpia hiphop-artisteja. Ruger Hauer -yhtyeessäkin aikaisemmin vaikuttanut räppäri julkaisi soolodebyyttinsä ”Malarian pelko” vuonna 2015. Levyn ilmestymisen jälkeen Paperi T palkittiin muun muassa Teosto-palkinnolla sekä Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja parhaasta hiphop-albumista. Syksyllä 2016 artisti keräsi huomiota runokirjalla ”post-alfa”.

Viulisti Pekka Kuusisto on yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaismuusikoista. Vuonna 1995 Jean Sibelius -viulukilpailun vain 19-vuotiaana voittanut Kuusisto on tehnyt klassisen musiikin konserttien ohella produktioita myös populaarikulttuurin parissa: Pekka Kuusisto on jakanut lavoja esimerkiksi ensi kesänä Sideways-festivaaleille saapuvan The National -yhtyeen sekä Paula Vesalan kanssa.

Perkussionisti ja lyömäsoitintaiteilija Samuli Kosminen tunnetaan muun muassa islantilaisen múm-yhtyeen jäsenenä sekä yhteistyöproduktioistaan esimerkiksi Kimmo Pohjosen, Sigur Rósista tutun Jónsin sekä Hausckhan kanssa. Kosminen on myös säveltänyt palkittua musiikkia elokuviin, kuten ”Jadesoturi” (2007) ja ”American Vagabond” (2013).

Uuden vuoden konsertissa kokoonpano esittää Paperi T:n kappaleita musiikillisesti kunnianhimoisin, minimalistisin sovituksin, joissa yhdistyy kolmen erilaisen artistin vahvuudet.

Illan avaa elektronisen indie-musiikin monilahjakkuus Ona Kamu.

PAPERI T X PEKKA KUUSISTO X SAMULI KOSMINEN

Savoyn uusivuosi su 31.12.2017

Konsertti alkaa klo 19.00

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, Helsinki

Tuotanto: Savoy-teatteri

LIPUT:

37 € (normaali hinta) / 27€ (opiskelijat)

Premium-liput 57€ (Savoy-teatterin parhaat paikat)

Show & Dinner -paketit 112/82/72€

Ennakkomyynti alkaa:

- Lippu.fi 27.11.2017 klo 9

- Savoy-teatterin lipunmyynti 28.11. klo 12

www.facebook.com/PaperiTee

www.facebook.com/pekka.kuusisto.musician

https://soundcloud.com/skosminen

www.savoyteatteri.fi

www.fullsteam.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat, pressiliput ja yhtyeen haastattelupyynnöt:
tiedottaja-tuottaja Sirpa Hynninen: 050 428 0365 sirpa.hynninen@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy Teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy YouTubessa

Savoy Twitterissä 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Tiedote/kutsu: Pitäjänmäen nuorisotalo remontoitiin nuoria osallistaen uudenlaisella yritysyhteistyöllä13.8.2018 09:25Tiedote

Mukana Pitäjänmäen nuorisotalon remontissa ovat olleet Helsingin kaupungin lisäksi Finlayson Oy, Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. ja Huonekaluliike Vepsäläinen Oy. Nämä kolme hankkeessa mukana ollutta yritysyhteistyötahoa ovat mahdollistaneet nuorisotalon uuden ilmeen suunnittelutyön ja tarjonneet tarvittavat sisustustuotteet. Tällainen yritysyhteistyömalli on aivan uudenlainen toimintatapa Nuorisopalveluille ja sen tulos näyttää erinomaiselta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala toivoo vastaavia hankkeita toteutuvan jatkossakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme