Palkansaajajärjestö Pardia

Pardian hallitus hyväksyi neuvottelutuloksia

Jaa

Palkansaajajärjestö Pardian hallitus hyväksyi kokouksessaan 2.2. neuvonta-alan runkosopimuksen ja Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluyhtiön työehtosopimuksen. Paltan erityisalojen neuvottelutulos hyväksyttiin alustavasti edellyttäen, että yrityskohtaisissa neuvotteluissa päästään neuvottelutulokseen.

Pardian puheenjohtaja Niko Simola. Kuva: Nina Kellokoski
Pardian puheenjohtaja Niko Simola. Kuva: Nina Kellokoski

Pardian jäsenjärjestöjen nimissä olevista työehtosopimuksista on saavutettu sopu Alkoholialan toimihenkilöiden sopimuksesta, Seminologien ja keinosiemennysasemien työehtosopimuksesta sekä Kelan talokohtaisesta työehtosopimuksesta.

Sopimusneuvottelija käydään Pardian aloilta valtion virka- ja työehtosopimuksesta, yliopistojen yleisestä työehtosopimuksesta, yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksesta ja Kansallisgallerian työehtosopimuksesta sekä rautatiealan toimihenkilöitä koskevasta työehtosopimuksesta.

Kaikissa sopimuksissa ollaan sopimuksettomassa tilassa, koska sopimuskaudet päättyivät 31.1.2018.

- Tavoitteena on saavuttaa neuvotellen sopimukset kaikilla Pardian sopimusaloilla. Tarvittaessa neuvotteluja vauhditetaan erilaisilla järjestöllisillä toimenpiteillä, Pardian puheenjohtaja Niko Simola sanoo.

Pardian hallitus antoi valtuudet käyttää tarvittaessa järjestöllisiä toimia Pardian sopimuksettomilla aloilla.

Lisätietoja: Pardian puheenjohtaja Niko Simola, gsm 040 566 8517

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Riitta Nieminen
gsm 040 773 6591
riitta.nieminen@pardia.fi.

Kuvat

Pardian puheenjohtaja Niko Simola. Kuva: Nina Kellokoski
Pardian puheenjohtaja Niko Simola. Kuva: Nina Kellokoski
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Palkansaajajärjestö Pardia
Palkansaajajärjestö Pardia
Ratamestarinkatu 11
00530 Helsinki

040 773 6591 toimisto@pardia.fi, etunimi.sukunimi@pardia.fihttp://www.pardia.fi

Palkansaajajärjestö Pardian kokonaisjäsenmäärä on 30 000 jäsentä, joista enemmistö työskentelee valtion virastoissa ja laitoksissa sekä merkittävä osa liikelaitoksissa, yrityksissä, yliopistoissa ja Kelassa. Pardia on STTK:n suurimpia jäsenliittoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Palkansaajajärjestö Pardia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme