Helsingin seudun kauppakamari

Paremmin sanottu kuin tehty

Jaa

Saitko asiakkaalta tulikivenkatkuisen reklamaation? Alkaako ikäviä viestejä kirjoittavasta valittajasta tulla jo varsinainen maanvaiva? Miten reagoit rakentavasti ja positiivisella otteella haastaviin viestintätilanteisiin?

Paremmin sanottu kuin tehty tarjoaa käytännönläheistä opastusta sekä kelpo neuvoja ja vinkkejä kirjalliseen asiakasviestintään ja yleensäkin haastaviin viestintätilanteisiin. Kirjassa esitetään myös arvokkaita näkemyksiä aiheesta eri toimialojen asiantuntijoiden suulla. Kirjassa on runsaasti harjoitustehtäviä, ja siinä tarjotaan vastausmalleja erilaisiin kirjallisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Kirjan avulla viestijä oppii yhdenmukaistamaan niin omaa kuin yrityksenkin viestintää sekä räätälöimään viestinsä vastaanottajan mukaan. Lisäksi käsitellään viestintäetikettiin kuuluvia perusasioita sekä tutustutaan some- ja chat-viestinnän saloihin. Ja mikä parasta: tämä kaikki tapahtuu herkällä korvalla toista viestijäosapuolta kuunnellen, niin että viestijän oma ääni pääsee kuuluviin ja henkilökohtainen ote säilyy viestintätilanteen alusta loppuun.

Kirjan tarjoamat ohjeet ja reagointimallit ovat omiaan luomaan luottamusta viestijäosapuolten välille ja näin tukemaan yhdenmukaisen palvelukulttuurin muodostumista.

FM, KTK Taina Parviainen kouluttaa kieleen ja viestintään liittyvistä aihealueista, kuten kielenhuollosta, mainonnasta, asiakasviestinnästä ja esiintymisestä. Hän on toiminut kustannusalalla yli kymmenen vuotta. Paremmin sanottu kuin tehty on Tainan neljäs teos.

Tervetuloa julkistustilaisuuteen pe 26.1. klo 8.30–10.30 kauppakamarille Koulutustila Metropoliin (Kalevankatu 12, 2. krs).

Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 7733 2978
Hilkka Vainio, markkinointipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
markkinointi@helsinki.chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarit: Osaavan henkilöstön saatavuus vaatii muutoksia koulutusjärjestelmään4.6.2018 07:00Tiedote

Koulutusjärjestelmä on muutettava joustavaksi ja reagointikykyiseksi, vaativat kauppakamarit. Osaavan henkilöstön saatavuuden turvaaminen yrityksille vaatii, että koulutusjärjestelmän sisäiset raja-aidat puretaan ja elinikäinen oppiminen mahdollistetaan. Ammatti- ja tutkintonimikkeiden sijaan huomio on kiinnitettävä osaamiseen, jota on voitava päivittää muuttuvien tarpeiden mukaan läpi työuran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme