Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Parkouresitys aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä pyöräilylle ja jalankulkijoille Musiikkitalon ympäristössä tiistaina 9.7. kello 12–14

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Suomen Parkour ry järjestävät tiistaina 9.7.2019 Makasiinipuistossa parkour-esityksen. Esitys on osa EU-puheenjohtajakauden kulttuurikonferenssia.

Esityksestä sekä sen rakennus- ja purkutöistä aiheutuu poikkeusjärjestelyitä jalankululle ja pyöräilylle tiistaina 9.7.2019 kello 12–14.  

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjaajien avulla.

Polkupyörät: Pyöräilyn ja jalankulun väylä Karamzininrannan ja Töölönlahdenkadun risteyksestä Kansalaistorille Musiikkitalon vierestä suljettu.

Jalankulkijat: Pyöräilyn ja jalankulun väylä Karamzininrannan ja Töölönlahdenkadun risteyksestä Kansalaistorille Musiikkitalon vierestä suljettu.

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kulku sallittu normaalisti Mannerheimintiellä sekä Makasiinipuiston Oodin puoleisilla kulkuväylillä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö pahoittelee esityksestä liikenteelle aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

EU-avustaja Emma Harju, opetus- ja kulttuuriministeriö, p. 0295 160 393

Tiia Vilén /alueiden valvonta p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki kunnostaa Vanhankaupunginlahden lintuvettä23.8.2019 15:57:20 EESTTiedote

Kaupunkistrategiansa mukaisesti kaupunki vaalii arvokasta luontoaan ja toimii kaupunkiluonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi. Vanhankaupunginlahden lintuvesi Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa 2015–2024 toteutetaan kunnianhimoisesti nyt käynnissä olevalla valtuustokaudella. Apulaispormestari Anni Sinnemäki puhuu lauantaina 24.8. Viikissä Birdlife Suomen järjestämillä Lintumessuilla alueen hoidosta ja tavoitteista linnuston olosuhteiden parantamiseksi.

Sinilevää uimarannoilla enää vähäisiä määriä23.8.2019 12:47:06 EESTTiedote

Tällä viikolla otettiin uimavesinäytteet kolmeltatoista itäisen Helsingin uimarannalta. Viime viikonlopun ja alkuviikon sateiden huuhtoutumasta johtuen muutaman rannalla (Iso Kallahti, Rastila ja Tuorinniemi) bakteeripitoisuudet olivat koholla. Näiltä rannoilta on otettu uusintanäytteet, joiden tulokset valmistuvat ensi viikolla. Muiden uimarantojen näytteet olivat mikrobiologiselta laadultaan hyviä. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat näkyvillä rantojen ilmoitustauluilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme