Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Parkouresitys aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä pyöräilylle ja jalankulkijoille Musiikkitalon ympäristössä tiistaina 9.7. kello 12–14

Jaa

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Suomen Parkour ry järjestävät tiistaina 9.7.2019 Makasiinipuistossa parkour-esityksen. Esitys on osa EU-puheenjohtajakauden kulttuurikonferenssia.

Esityksestä sekä sen rakennus- ja purkutöistä aiheutuu poikkeusjärjestelyitä jalankululle ja pyöräilylle tiistaina 9.7.2019 kello 12–14.  

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjaajien avulla.

Polkupyörät: Pyöräilyn ja jalankulun väylä Karamzininrannan ja Töölönlahdenkadun risteyksestä Kansalaistorille Musiikkitalon vierestä suljettu.

Jalankulkijat: Pyöräilyn ja jalankulun väylä Karamzininrannan ja Töölönlahdenkadun risteyksestä Kansalaistorille Musiikkitalon vierestä suljettu.

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kulku sallittu normaalisti Mannerheimintiellä sekä Makasiinipuiston Oodin puoleisilla kulkuväylillä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö pahoittelee esityksestä liikenteelle aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

EU-avustaja Emma Harju, opetus- ja kulttuuriministeriö, p. 0295 160 393

Tiia Vilén /alueiden valvonta p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 28.1.202028.1.2020 18:31:01 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 28.1.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 4.2.2020.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme