Partioaitta Oy

Partioaitta lahjoittaa Black Friday -ostoksista 5 % ympäristön hyväksi

Jaa

Yksi vuoden suurimmista myyntipäivistä on saanut monet kauppiaat kilpailemaan alennusprosenteilla. Partioaitta korottaa alennusprosenttien sijaan omaa Ympäristöbonustaan ja lahjoittaa Black Fridayn myynneistä 5 % luonnon ja ympäristöhankkeiden tukemiseen.

Perjantaina 29.11. vietetään yhtä vuoden suurimmista myyntipäivistä, Black Fridayta. Alennuspäivä on vauhdittanut marraskuun myyntejä Suomessa jo muutaman vuoden ajan, mutta osa kauppiaista haluaa alennusten sijaan ottaa kantaa vastuullisen ja harkitsevan kuluttamisen puolesta.

Prosentit alennusten sijaan luonnolle

Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistuneen Partioaitan myymälöissä ja verkkokaupassa ei vietetä mustaa perjantaita. Partioaitta haluaa omalla Vihreämpi perjantai -kampanjallaan siirtää huomion alennushinnoista vastuulliseen kuluttamiseen ja ympäristöarvoihin.

”Alennusprosenttien korottamisen sijaan olemme päättäneet korottaa omaa Ympäristöbonustamme eli vuoden aikana kertyvää lahjoitussummaa, jonka jaamme erilaisiin ympäristöhankkeisiin. Lahjoitamme kaikista Black Fridayn myynneistämme 5 % ympäristön ja luonnossa liikkumisen tukemiseksi, kun tavallisesti bonusta kertyy yksi prosentti. Tänä vuonna kertyvällä summalla hankitaan aarniometsää, suojellaan Itämerta ja tuetaan lasten ja nuorten ympäristökasvatustyötä”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

Partioaitta lahjoittaa vuosittain oman 365-klubinsa jäsenten ostoksista yhden prosentin hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna lahjoituksen kokonaissumma nousi yli 100 000 euroon.

Vaihtoehtoja turhalle kuluttamiselle

Black Fridayn alennusmainonnan rinnalle Partioaitta haluaa nostaa esiin vaihtoehtoja turhalle kuluttamiselle.

”Kaikkein vastuullisin teko on huolehtia siitä, että omat vaatteet ja varusteet kestävät vuosien, jopa vuosikymmenten käyttöä. Osta harkiten, huolla säännöllisesti ja korjaa tarvittaessa – se on meidän neuvomme. Black Fridayn ajan myymälöidemme huoltopisteet ovat ilmaiseksi kaikkien asiakkaidemme käytössä ja henkilökuntamme opastaa tarvittaessa. Huoltopisteillä voi omatoimisesti esimerkiksi vahata retkeilyhousut tai huoltaa vaelluskengät. Aina ei tarvitse ostaa uutta”, vinkkaa Ehrnrooth.

Partioaitta viettää Vihreämpää perjantaita kolmatta kertaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Nina Ehrnrooth
toimitusjohtaja
nina.ehrnrooth@partioaitta.fi
+358 40 5800 374

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Partioaitta Oy
Partioaitta Oy
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki

http://www.partioaitta.fi

Partioaitta

Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. 19 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Partioaitta Oy