Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Partoja naisille ja muille parrattomille kaupunginmuseossa

Jaa

Studio Vilgefortis tarjoaa siloposkille partoja Helsingin kaupunginmuseossa. Kaikista parta-asiakkaista otetaan muotokuva. Tapahtumaan on vapaa pääsy, kuten kaupunginmuseoon aina.

Studio Vilgefortiksessa taiteilija Heidi Lunabba valmistaa halukkaille partoja ja viiksiä. Kuva: Studio Vilgefortis
Studio Vilgefortiksessa taiteilija Heidi Lunabba valmistaa halukkaille partoja ja viiksiä. Kuva: Studio Vilgefortis

Nyt voi parrankasvurajoitteinenkin saada mieleisensä parran. Studio Vilgefortiksessa taiteilija Heidi Lunabba valmistaa halukkaille partoja ja viiksiä. Kaikista parta-asiakkaista otetaan muotokuva, kun parta on valmis.

Ilmaiseen partastudioon voi osallistua tulemalla paikan päälle Helsingin kaupunginmuseoon, Aleksanterinkatu 16, perjantaina 27.10.2017 klo 14.30–18.30. Partoja tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Performanssia ja siihen liittyvää kuvaesitystä voi tulla seuramaan myös ilman, että itse hankkii partaa – tai jos sellainen löytyy omasta takaa.

Studio Vilgefortis liittyy kaupunginmuseon Helsexinki-näyttelyyn, joka jatkuu 28.1.2018 asti. Näyttely haastaa pohtimaan, kenellä on oikeus olla oma itsensä ja kuka saa äänensä kuuluviin. Näyttelyyn on vapaa pääsy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heini Hämäläinen, Helsingin kaupunginmuseo, heini.hamalainen@hel.fi, 040 334 5521

Heidi Lunabba, heidi@lunabba.com, 050 349 3029

Kuvat

Studio Vilgefortiksessa taiteilija Heidi Lunabba valmistaa halukkaille partoja ja viiksiä. Kuva: Studio Vilgefortis
Studio Vilgefortiksessa taiteilija Heidi Lunabba valmistaa halukkaille partoja ja viiksiä. Kuva: Studio Vilgefortis
Lataa
Helsingin kaupunginmuseo Senaatintorin kulmalla. Kuva: Maija Astikainen
Helsingin kaupunginmuseo Senaatintorin kulmalla. Kuva: Maija Astikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/
Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin kaupunginmuseo on maailman ainoa museo, jonka aiheena on Helsinki. Keskiössä ovat kaupunkilaisten omakohtaiset kokemukset ja tavallinen arki, jota museon esineet ja valokuvat heijastavat. Kiss-kiss-karkkipaperi, natiseva heteka ja valokuva kotilähiön pihalta ovat museossa kallisarvoisia aarteita.

Helsingin kaupunginmuseo sijaitsee Senaatintorin kulmalla kaupungin vanhimmissa kortteleissa ja sinne on aina vapaa pääsy. Vuonna 2017 museo valittiin sekä Suomen Vuoden museoksi että Museums + Heritage Awards -palkintojen kansainvälisen sarjan voittajaksi. Kaupunginmuseossa jokaisella on mahdollisuus rakastua Helsinkiin.

Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluu myös neljä muuta helsinkiläistä museota – Hakasalmen huvilaRuiskumestarin taloTyöväenasuntomuseo ja Ratikkamuseo. Museon kokoelmissa on noin miljoona valokuvaa ja 450 000 esinettä, ja se vaalii myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia ja ympäristöjä sekä toimii Keski-Uudenmaan maakuntamuseona.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu17.3.2018 06:00Tiedote

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Loiste-festivalen presenterar över 500 begåvande unga musiker i mars – evenemangens program är ute nu!17.3.2018 06:00Tiedote

Loiste-festivalen är ett kulturevenemang för unga som bjuder på musik 24–25.3.2018. Inalles 63 grupper bestående av över 500 unga musiker har anmält sig till festivalens musikkavalkader som går av stapeln i Helsingfors, Esbo och Vanda. Med är stora körer, rock-grupper, pop-duon, rap och hårdrock, klassiskt och folkmusik. Smakprov av musikkavalkadernas mångfald fås under festivalens gala-kväll på Kulturarenan Gloria 28.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme