NTT DATA Business Solutions

Pasafin ja itelligence saavat nimekseen NTT DATA Business Solutions huhtikuun 1. päivänä 2021

Jaa

1. huhtikuuta 2021, itelligence ottaa käyttöönsä emoyhtiönsä NTT DATA:n nimen, ja yksikön uudeksi nimeksi tulee NTT DATA Business Solutions. Osana itelligenceä myös suomalainen Pasafin Oy muuttaa nimekseen NTT DATA Business Solutions. Uudistus on osa NTT DATA:n laajempaa globaalia kasvualoitetta.

Carita Poussa, NTT DATA Business Solutionsin toimitusjohtaja Suomessa
Carita Poussa, NTT DATA Business Solutionsin toimitusjohtaja Suomessa

NTT DATA Business Solutions keskittyy Suomessa tarjoamaan korkealaatuisia palveluita HR:n digitalisaation ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä. Kansainvälinen organisaatio pystyy palvelemaan asiakkaita monipuolisesti kaikilla liiketoiminta-alueilla, ja tavoitteena on kasvattaa myös kotimaista tiimiä tukemaan toiminnan kasvua ja laajennusta.

NTT DATA on osa japanilaista NTT konsernia, joka työllistää yli 315 000 ihmistä maailmanlaajuisesti. NTT DATA Business Solutions on yksikkö, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä liiketoimintansa kehittämisessä.

NTT DATA Business Solutionsin toimitusjohtaja Suomessa, Carita Poussa, kommentoi uudistusta seuraavasti:
- Nimenvaihdos on luonnollista jatkumoa joulukuun yrityskauppojen jälkeiselle muutokselle. Olemme olleet osa itelligenceä yli neljän kuukauden ajan, ja nyt otamme yhdessä käyttöön konsernimme nimen. Lyhyessä ajassa olemme hitsautuneet tärkeäksi osaksi pohjoismaista HXM-organisaatiotamme, ja yhdessä olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme osaamista ja palveluita entistä laajemmin. Toimintamme prioriteetti on olla asiakkaillemme luotettu kumppani HR-digitalisaatiossa sekä Suomessa, että ulkomailla. Tavoitteenamme on kasvattaa ja laajentaa tarjontaamme tulevaisuudessa myös muille alueille. Odotan innolla tulevaa ja sen tuomia mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jane Staxen, jane.staxen@nttdata.com

Kuvat

Carita Poussa, NTT DATA Business Solutionsin toimitusjohtaja Suomessa
Carita Poussa, NTT DATA Business Solutionsin toimitusjohtaja Suomessa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NTT DATA Business Solutionshttps://nttdata-solutions.com/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.