Messukeskus

”Pasilassa voi vihdoin syödä hyvin” - Messukeskuksen uutuusravintola Platta avautuu

Jaa

Asemalaituri eli ”Platta” on perinteisesti tarjonnut alustan monenlaisille kohtaamisille. Jatkossa Platta tunnetaan Messukeskus Helsingin ja sen elämyksellisen tapahtumahotellin Holiday Inn Helsinki - Expon omana ravintolana.

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.

Ravintola Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi.

Ruokalistasta vastaa keittiömestari Markus Fogelholm, joka on aiemmin työskennellyt mm. ravintola Reginan, La Tablen, Olon, Savoyn, Wernerin ja Lapinlahden entisellä sairaala-alueella toimivan hävikkiravintola Loopin keittiöissä. Nyt hän luo ruokaelämyksiä Fazer Food Servicesin tiimissä Messukeskuksessa. Fazerin huippulaadun kunnioittaminen ja ruokahävikin torjunta ovat hänelle tärkeitä lähtökohtia ruoanvalmistuksessa.

– Tarjoamme omassa keittiössä valmistettuja herkkuja, joita inspiroivat sesongit, kasvikset, käsityönä tekeminen ja Messukeskuksen ohjelma. Plattan puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Särpimenä nautitaan pienpanimo-oluita ja Kaffa Roasteryn kahvia, kertoo Fogelholm.

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja. Yhteistä ravintolailtaa voi jatkaa täysin uudistuneen Holiday Inn Helsinki - Expon tyylikkäässä aulabaarissa cocktaileja ja erikoisoluita nauttien. Holiday Inn -ketjun konseptiin kuuluva Open Lobby yhdistää aulatilat ja ravintola Plattan yhteiseksi keitaaksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä.

Plattassa on 300 asiakaspaikkaa ja hotellin Open Lobbyssa 200. Kesäkaudella tilat laajenevat viihtyisälle ulkoterassille. Muuntuvien tilajärjestelyjen ansiosta Platta kasvaa esimerkiksi asiakastilaisuuksia varten laajaksi, noin 1000 paikan ravintolakokonaisuudeksi Messukeskuksen pohjakerroksessa.

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu kaikkiaan 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa. Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, hyvästä palvelustaan ja Pohjoismaiden maineikkaimmasta suklaabrändistä.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Tapahtumiin osallistuu vuosittain 9000 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. www.messukeskus.com

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

Fazer-konserni Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tämän päivän Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita, maidottomia tuotteita, mukaan otettavaa ruokaa ja juomia sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee yli 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki | Liiketoimintajohtaja Kristina Von Konow puh. 0400 408 777, kristina.vonkonow@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Fazer | Fazerin mediapuhelin palvelee arkisin klo 8-16 puh. 040 6682 998.

Kuvat Platta-ravintolasta: http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Lataa
Plattassa nautitaan myös artesaanipizzoista.
Plattassa nautitaan myös artesaanipizzoista.
Lataa
Keittiömestarina on aloittanut Markus Fogelholm.
Keittiömestarina on aloittanut Markus Fogelholm.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Italialainen muotoilutalo Alessi tuo näyttävän pop up -myymälän Habitareen7.6.2019 13:00:00 EESTTiedote

Habitaressa nähdään italialaisen muotoilutalo Alessin osastolla pop up -myymälä, jossa esillä on Alessin historian ikonisten tuotteiden lisäksi myös uusia tuotteita. Osastolla pääsee tutustumaan myös muotoilutalon historiaan. Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on myös Habitaren Kansainvälinen Ystävä. Habitare on avoinna Helsingissä Messukeskuksessa 11.– 15.9.2019. Habitaren Kansainvälisenä Ystävänä nähdään tänä vuonna italialaisen muotoilutalon pääjohtaja Alberto Alessi, ja osana yhteistyötä muotoilutalo tuo Habitareen osastolleen myös pop up -myymälän. Osastolla on esillä ikonisia tuotteita Alessin historian varrelta, sekä täysin uusia tuotteita jotka ovat ensimmäistä kertaa esillä Habitaressa. Näytillä sekä ostettavissa ovat muun muassa klassikkotuotteet Alessandro Mendinin suunnittelema pullonavaja ”Anna G”, sekä Philippe Starckin suunnittelema sitruspuristin ”Juicy Salif”. Uusina tuotteina nähdään muun muassa David Chipperfieldin suunnittelema espressopannu ”Moka” ja Michele De Lucc

Matka Workshop Dayssa Suomi ja muu maailma kohtaavat matkailun äärellä7.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

Matka Workshop Day Pohjoismaiden suurimpien Matkamessujen yhteydessä on vuosien aikana kasvanut merkittäväksi kansainväliseksi Suomen matkailun osto- ja myyntitapahtumaksi. Päivän aikana yli 250 ostajaa ja lähes 200 myyjää tekee kauppoja eri maiden kohteiden ja palveluntarjoajien kanssa. Matka Workshop Day järjestetään osana MATKA 2020-messuja 15.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä ja osallistumisia päivään myydään nyt. Matka Workshop Dayssa matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat päivän kestävään tilaisuuteen, jonka tiiviissä tapaamisissa osallistujat voivat myydä merkittävän osan koko seuraavan vuoden tuotannostaan. Päivä on merkityksellinen etenkin Suomen matkailuelinkeinolle, sillä monet matkailutoimialan kansainväliset ostajat saapuvat tilaisuuteen tapaamaan tutustumaan suomalaisiin matkailutuotteisiin- ja palveluihin. Suomen lisäksi paikalla on kuitenkin paljon palveluntarjoajia myös muualta maailmalta. ”Olemme osallistuneet Matka Workshop Dayn ohjelmaan jo useamman vuoden aja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme