Messukeskus

”Pasilassa voi vihdoin syödä hyvin” - Messukeskuksen uutuusravintola Platta avautuu

Jaa

Asemalaituri eli ”Platta” on perinteisesti tarjonnut alustan monenlaisille kohtaamisille. Jatkossa Platta tunnetaan Messukeskus Helsingin ja sen elämyksellisen tapahtumahotellin Holiday Inn Helsinki - Expon omana ravintolana.

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.

Ravintola Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi.

Ruokalistasta vastaa keittiömestari Markus Fogelholm, joka on aiemmin työskennellyt mm. ravintola Reginan, La Tablen, Olon, Savoyn, Wernerin ja Lapinlahden entisellä sairaala-alueella toimivan hävikkiravintola Loopin keittiöissä. Nyt hän luo ruokaelämyksiä Fazer Food Servicesin tiimissä Messukeskuksessa. Fazerin huippulaadun kunnioittaminen ja ruokahävikin torjunta ovat hänelle tärkeitä lähtökohtia ruoanvalmistuksessa.

– Tarjoamme omassa keittiössä valmistettuja herkkuja, joita inspiroivat sesongit, kasvikset, käsityönä tekeminen ja Messukeskuksen ohjelma. Plattan puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Särpimenä nautitaan pienpanimo-oluita ja Kaffa Roasteryn kahvia, kertoo Fogelholm.

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja. Yhteistä ravintolailtaa voi jatkaa täysin uudistuneen Holiday Inn Helsinki - Expon tyylikkäässä aulabaarissa cocktaileja ja erikoisoluita nauttien. Holiday Inn -ketjun konseptiin kuuluva Open Lobby yhdistää aulatilat ja ravintola Plattan yhteiseksi keitaaksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä.

Plattassa on 300 asiakaspaikkaa ja hotellin Open Lobbyssa 200. Kesäkaudella tilat laajenevat viihtyisälle ulkoterassille. Muuntuvien tilajärjestelyjen ansiosta Platta kasvaa esimerkiksi asiakastilaisuuksia varten laajaksi, noin 1000 paikan ravintolakokonaisuudeksi Messukeskuksen pohjakerroksessa.

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu kaikkiaan 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa. Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, hyvästä palvelustaan ja Pohjoismaiden maineikkaimmasta suklaabrändistä.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Tapahtumiin osallistuu vuosittain 9000 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. www.messukeskus.com

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

Fazer-konserni Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tämän päivän Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita, maidottomia tuotteita, mukaan otettavaa ruokaa ja juomia sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee yli 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki | Liiketoimintajohtaja Kristina Von Konow puh. 0400 408 777, kristina.vonkonow@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Fazer | Fazerin mediapuhelin palvelee arkisin klo 8-16 puh. 040 6682 998.

Kuvat Platta-ravintolasta: http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.
Lataa
Plattassa nautitaan myös artesaanipizzoista.
Plattassa nautitaan myös artesaanipizzoista.
Lataa
Keittiömestarina on aloittanut Markus Fogelholm.
Keittiömestarina on aloittanut Markus Fogelholm.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ChemBio Finland 2019 etsii ratkaisuja kemian ja bioteknologian keinoin26.3.2019 15:55:08 EETTiedote

ChemBio Finland 2019 -tapahtuman näyttelyyn osallistuu reilusti enemmän yrityksiä kuin kaksi vuotta sitten. Mukana on 144 yritystä, mikä on 30 % enemmän kuin viime kerralla. Näyttelyä ympäröi vahva ohjelma, joka tarjoaa ratkaisuja maailman erilaisiin ongelmiin. Avajaispäivän kruunaa kemian nobelistien puheenvuorot. Kemian ja bioalan ChemBio Finland 2019 -ammattitapahtuma järjestetään keskiviikosta torstaihin 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kevätmessuilta ajankohtaista tietoa asunnon ja mökin remontointiin ja rakentamiseen26.3.2019 14:32:39 EETTiedote

Suomi rakentaa -markkinakatsauksen (2/2019) mukaan loma-asuntojen rakennusvauhti on noin 3 000 asuntoa vuodessa. Piharakennuksia tehdään vuosittain noin 80 000, joista valtaosa on valmiita tontille tullessaan. Kevätmessujen tuhansien neliöiden suuruinen piha- ja ulkorakennuksista koostuva kylä esittelee uusimmat piharakennusvaihtoehdot valmiiksi koottuina. Myös hirsitalo- ja talopakettivaihtoehtoihin voi tutustua paikan päällä. Kevätmessut 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme