Paulig Group

Paulig avaa Kulman

Jaa

Paulig avaa loppukesällä Kulman Helsingin keskustan Aleksanterinkadulle. Kluuvin kauppakeskukseen avattava kokonaisuus pitää sisällään kahvilan, kahvikaupan, mikropaahtimon sekä Barista-koulun. Kulman myötä Paulig palaa juurilleen, sillä Gustav Paulig aloitti liiketoimintansa Helsingin Fabianinkadulla tasan 140 vuotta sitten.

”Haluamme tarjota ihmisille nautinnollisia kahvihetkiä ja samalla antaa heille mahdollisuuden tutustua kahvin maailmaan”, projektipäällikkö Teemu Tommila toteaa ja jatkaa ”Barista Instituutissa koulutamme sekä asiakkaitamme kahvialan ammattilaisiksi että kuluttajia löytämään kahviharrastuksestaan uusia ulottuvuuksia”.

Varmaa on, että Aleksanteri- ja Kluuvikadun kulma jatkossa tuoksuu vahvasti kahville, sillä tarjolla ja myytävänä oleva kahvi paahdetaan paikan päällä. Kaikki Paulig Kulman kahvi valikoidaan ja ostetaan pienerissä vain Kulman tarpeisiin – näin paahdoissa, kahvituotteissa ja tarjoamassa voidaan kokeilla kahvimaailman parhaita laatuja monipuolisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös aamiais- ja lounastarjoilu. ”Pauligin Kulma antaa meille mahdollisuuden kuunnella kuluttajien mielipiteitä ja toiveita, oppia heiltä. Samalla meillä on myös mahdollisuus näyttää kahviosaamistamme vieraillemme”, Teemu Tommila perustelee hanketta.

Kulma on Pauligin lippulaiva

Uusi elämyskeskus juhlistaa myös yhtiön 140-vuotis juhlavuotta. Gustav Paulig avasi vuonna 1876 siirtomaatavaraliikkeensä osoitteessa Fabianinkatu 10. Tuolloin valikoimassa oli esimerkiksi kahvia, teetä, mausteita, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja brandya. ”Voidaan sanoa, että olemme nyt avaamassa Paulig-kahvin lippulaivaa Helsingin keskustaan. Suunnitteilla ei siis muutoin ole laajentaa liiketoimintaa kahvila-alalle”, Teemu Tommila toteaa.

Pauligin Kulman yhteyteen on suunnitteilla myös ajankohtaista oheisohjelmaa, esimerkiksi baristanäytöksiä ja taidenäyttelyitä. Pääsuunnittelijana toimii BOND Creative Agency. Tällä hetkellä avainhenkilöiden rekrytointi on meneillään. Pauligin Kulman avausta suunnitellaan elokuulle 2016.

Pauligista

Parhaiden makujen etsiminen on meille kaikille Paulig-konsernissa yhteinen tavoite. Kansainvälisenä elintarvikealan perheyrityksenä meidät tunnetaan korkealaatuisista merkkituotteista ja palveluista. Päätoimialojamme ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food ja vahvoja brändejämme muun muassa Paulig, Santa Maria ja Risenta. Konsernillamme on lähes 1 900 työntekijää 13 maassa ja liikevaihtomme vuonna 2015 oli 905 miljoonaa euroa. www.pauliggroup.com 

Paulig-konsernin Kahvidivisioona on Suomessa ja Baltiassa markkinajohtaja ja Venäjällä toiseksi suurin paahdetun kahvin toimittaja. Paulig tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan niin vähittäiskaupalle, HoReCa-sektorille kuin työpaikoille Paulig Professional -liiketoimintayksikön kautta. Suomessa Pauligin tunnetuimpia merkkituotteita ovat Juhla Mokka, Presidentti, Paulig Brazil ja Paulig Mundo sekä kahvijuoma Paulig Frezza ja kaakaojuoma Paulig Tazza. Venäjän ja Baltian markkinoilla suosituimpia ovat Presidentti ja Paulig Classic -kahvit sekä Paulig-espressotuotteet. Yhtiön kahvipaahtimot sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa, Tolkkisissa ja Venäjän Tverissä. www.paulig.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teemu Tommila, Paulig Kulma projektipäällikkö, puh. 040 587 0755, teemu.tommila@paulig.com

Viestintä Piia Puska, viestintäpäällikkö, puh. 040 738 6086, piia.puska@paulig.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Paulig Group
Paulig Group
Satamakaari 20
00981 HELSINKI

Tel +358(0)9 319 81http://www.pauliggroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Paulig Group