Paulig Oy

Paulig Kulma: uusi kahvin ystävien kohtaamispaikka keskellä Helsinkiä

Jaa

Paulig on avannut kahvitalon Helsingin keskustaan. Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa sijaitsevassa Paulig Kulmassa tarjoillaan paikan päällä paahdettua ja käsityönä valmistettua kahvia. Paulig Kulma on kahden kerroksen kahvitalo, jossa on myös oma pienpaahtimo ja Paulig Barista-instituutti.

Paulig Kulma
Paulig Kulma

Paulig Kulma tarjoaa Helsingin keskustan vilinässä ainutlaatuisen virkistyspaikan, jossa on mahdollisuus perehtyä kahvin valmistuksen saloihin ja makuelämyksiin upeassa designympäristössä. Paulig Kulmassa kaiken keskiössä on kahvi. Tarjolla on aina useita erilaisin menetelmin valmistettuja kahveja ja papuja ostettavaksi myös kotiin. 

”Paulig Kulma on luotu erilaisille kahvihetkille ja -elämyksille. Paulig Kulmassa on mahdollisuus testata kahvimaailman parhaita laatuja, tilaa tavata ystäviä, tehdä töitä tai vain rentoutua. Se on kahvitalo, joka tuo yhteen hyvän kahvin ystävät”, sanoo Pauligin markkinointijohtaja Karri Kauppila.

”Paulig Kulmassa kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudumme ilolla ja intohimolla. Meillä voi maistaa erilaisia makuja ja tavata hyvän kahvin äärellä huippubaristoja ja Pauligin Paulan. Paahtopäivinä kahvitalossa ja Helsingin keskustassa tuoksuu kahvi ja paahtamista voi tarkkailla lähietäisyydeltä. Paulig Kulmassa järjestetään myös maistatuksia ja erilaisia kahvitietoiskuja”, kertoo Paulig Kulman manager Charlotta Nylund.

Paulig Kulman valikoimat ovat runsaat ja ne vaihtuvat päivittäin. Kahvitalo aukeaa arkisin klo 7.30 ja silloin on saatavilla aamupalaa. Lounaalla on tarjolla useita erilaisia lounasvaihtoehtoja ja työpäivän jälkeen nautittavaksi sopii after work -kahvikattaus. Viikonloppuisin Paulig Kulmassa voi herkutella maukkailla, ruokaisilla ja kiireettömillä brunsseilla tai viettää iltaa aina klo 23 asti. Paulig Kulmassa kahvilayrittäjänä toimii turkulainen Pure Hero, joka on tunnettu muun muassa terveellisistä raakakakuistaan. Paulig Kulman aukioloajat, kahvitalon koulutukset ja tapahtumat löytyvät Paulig Kulman kotisivulta ja sosiaalisen median kanavista. 

Paulig Kulman erikoiskahvit paahdetaan biokaasulla

Paahtaja Sampo Latvakangas paahtaa Paulig Kulman omat kahvit, jotka ostetaan pienerissä vain kahvitalon tarpeisiin. Kaikille kahveille on yhteistä hyvä laatu ja kiinnostava tarina. Paahtajan luottokumppanina toimii Bertha-paahtokone, joka toimii puhtaasti biokaasulla eli 100-prosenttisesti uusiutuvalla ja kotimaisella energialla.

Lisätiedot
Charlotta Nylynd, Paulig Kulma manager, p. 045 6355 055
Pirjo Hästbacka, viestintäpäällikkö, Paulig Group, p. 050 356 8359 www.pauligkulma.fi

#PauligKulma sosiaalisessa mediassa: 
Facebook: https://www.facebook.com/pauligkulma/
Instagram: @pauligkulma https://www.instagram.com/pauligkulma/

Avainsanat

Kuvat

Paulig Kulma
Paulig Kulma
Lataa
Charlotta Nylynd, Paulig Kulma manager
Charlotta Nylynd, Paulig Kulma manager
Lataa
Paulig Kulma
Paulig Kulma
Lataa
Charlotta Nylynd, Paulig Kulma manager
Charlotta Nylynd, Paulig Kulma manager
Lataa
Paulig Kulma
Paulig Kulma
Lataa
Paulig Kulma
Paulig Kulma
Lataa
Paulig Kulma
Paulig Kulma
Lataa
Paulig Kulma, paahtaja Sampo Latvakangas
Paulig Kulma, paahtaja Sampo Latvakangas
Lataa
Paulig Kulma, paahtaja Sampo Latvakangas
Paulig Kulma, paahtaja Sampo Latvakangas
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Paulig Oy
Paulig Oy
Satamakaari 20
00981 HELSINKI

09 319 81http://www.pauliggroup.com

Paulig Kulma on kahvitalo keskellä Helsinkiä ja se on osa Pauligin Kahvidivisioonaa. Paulig Kulmassa tarjoillaan paikan päällä paahdettua ja käsityönä valmistettua kahvia. Se sijaitsee Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa. Paulig Kulma on kahden kerroksen kahvitalo, jossa on myös oma pienpaahtimo ja Paulig Barista-instituutti. Pauligin suurin paahtimo sijaitsee Vuosaaressa, ja siellä paahdetaan noin 45 miljoonaa kiloa kahvia vuodessa. Paulig Kulman Bertha-paahtokone paahtaa yhdellä kerralla viisi kiloa kahvia. www.pauligkulma.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Paulig Oy

Kahviuutuus nuorten makuun: Juhla Mokka Tosi Tumma on maidon uusi paras kaveri!28.9.2016 10:31:40 EESTTiedote

Yhä useampi alle 35-vuotias suomalainen juo tummapaahtoista kahvia, ja jopa 70 % heistä nauttii kahvinsa maidon kera*. Lokakuun alussa kauppoihin saapuva Juhla Mokka Tosi Tumma vastaa erityisesti nuoremman sukupolven kehittyviin kahvinjuontitapoihin. UTZ-sertifioitu Juhla Mokka Tosi Tumma on nimensä mukaisesti varsin tummapaahtoinen 100 % arabica-kahvisekoitus. Se sopii erinomaisesti maidon kanssa nautittavaksi, mutta maistuu mainiosti myös sellaisenaan.