Suomen Lontoon instituutti

Pauliina Ståhlberg Lontoon eurooppalaisen kulttuuriverkoston johtoon

Jaa

Suomen Lontoon instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg on valittu Lontoon eurooppalaisten kulttuuri-instituutioiden verkoston varapresidentiksi. EUNIC London (European Union National Institutes for Culture) edustaa Euroopan unioniin kuuluvien maiden kulttuuri-instituutteja sekä suurlähetystöjen kulttuuriosastoja.

Pauliina Ståhlberg. Photo Sara Forsius.
Pauliina Ståhlberg. Photo Sara Forsius.

Lontoon EUNIC-osastoon kuuluu 31 jäsenorganisaatiota ja se on osa globaalia kulttuuri-instituutioiden verkostoa, jonka tehtävänä on edistää eurooppalaista kulttuuriyhteistyötä, tehdä tunnetuksi eurooppalaista kulttuuria sekä verkottaa tieteen ja taiteen tekijöitä eri puolilla maailmaa.

“Tämä on paras mahdollinen aika olla luomassa kiinteämpiä suhteita Ison-Britannian kulttuuriorganisaatioihin ja taiteilijoihin. Suomi on arvostettu ja aktiivinen toimija Lontoon EUNIC-verkostossa, jonka merkitys tulee Brexitin myötä vain kasvamaan. Tavoitteeni on tehdä EUNIC-verkostosta merkittävä kansainvälisen yhteistyön ja dialogin areena Lontoossa. Kulttuurin kautta voi luoda siltoja, jotka kestävät läpi yhteiskunnallisten muutosten.”

Lontoon EUNIC-verkoston johtotiimiin valittiin Ståhlbergin lisäksi Portugalin suurlähetystön kulttuuriattasea Catarina Ferreira ja Ranskan Lontoon kulttuuri-instituuttia (Institute Française) edustava Lucie Campos.

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Instituutti tunnistaa kulttuurin, taiteen ja yhteiskunnan muutostekijöitä ja tukee suomalaisten taiteilijoiden, tutkijoiden ja muiden yhteiskunnallisten- ja kulttuurialan toimijoiden kansainvälistymistä.

Yhteyshenkilöt

Pauliina Ståhlberg
pauliina.stahlberg@fininst.uk
puh: + 44 7711008792

Kuvat

Pauliina Ståhlberg. Photo Sara Forsius.
Pauliina Ståhlberg. Photo Sara Forsius.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme