Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Påverka morgon- och eftermiddagsverksamheten för skolelever samt verksamheten i lekparkerna

Jaa

Helsingfors stad välkomnar respons om morgon- och eftermiddagsverksamheten för skolelever samt om lekparkernas verksamhet för barn under skolåldern. Respons tas emot ända till 18.1.2019.

Morgon- och eftermiddagsverksamheten för skolelever

”I Helsingfors deltar över 10 000 ettor och tvåor i morgon- och eftermiddagsverksamheten för skolelever. Det rör sig om en verksamhet som är etablerad i Helsingfors. Verksamheten utvärderas och utvecklas bl.a. utifrån de årliga kundenkäterna. Det är viktigt att vi får ta del av barnens och föräldrarnas åsikter och önskemål”, säger Hanna Linna, chef för lekparks- och eftermiddagsverksamheten.   

I kundenkäten ber vi om respons om morgon- och eftermiddagsverksamheten och dessutom samlar vi in önskemål om den sommarlovsverksamhet som ordnas för skolelever i lekparkerna nästa sommar.

Enkäten om morgon- och eftermiddagsverksamheten

Lekparkernas verksamhet för barn under skolåldern

I lekparkerna ordnas mångsidiga aktiviteter för barnfamiljer, såsom t.ex. musikstunder för familjer, familjemotion, verksamhet för familjer med baby och Kotoklubi Kaneli.

Genom att svara på enkäten kan du påverka planeringen av lekparkernas lekverksamhetsklubbar för barn under skolåldern och verksamhet för småbarnsfamiljer. Dessutom kan du framföra önskemål om den verksamhet som ordnas på sommaren i lekparkerna.

Till enkäten för barnfamiljer kommer du här (endast på finska)

Yhteyshenkilöt

Jenni Tirronen
Chef för småbarnspedagogiken
Svenska servicehelheten
Tel. 09 310 73014

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Sektorn för fostran och utbildning ansvarar för småbarnspedagogiken, förskoleundervisningen, den grundläggande utbildningen, gymnasieutbildningen, den finska yrkesutbildningen och den fria bildningen i Helsingfors. Sektorn består av fyra servicehelheter: småbarnspedagogik, grundläggande utbildning, gymnasie- och yreksutbildning och fritt bildningsarbete samt svenska tjänster. Till sektorn hör dessutom förvaltningsenheter.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme