Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Paviljonkipäiväkodin elementtien asennukset siirtyvät Violanpuistossa

Jaa

Violanpuistoon rakennetaan väliaikaista paviljonkipäiväkotia. Paviljonki tuodaan tontille kahdessakymmenessä elementissä ja kymmenessä katto-osassa.

Valitettavasti ensimmäisten osien saapuessa huomattiin, että osa elementeistä oli kastunut. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että kuuden alimmaisen elementin suojaus oli rikkoontunut ja tästä syystä huomattava määrä vettä oli päässyt rakenteisiin.

Helsingin kaupunki edellytti, että kastuneiden elementtien tilalle on toimitettava uudet. Elementtien valmistaja on käynnistänyt uusien elementtien valmistuksen. Ne valmistuvat viikoilla 51-52 ja niitä päästään asentamaan viikolla 1 tai 2. Tästä johtuu, että paviljonkipäiväkodin rakentaminen ja valmistuminen viivästyvät.

Paviljonkipäiväkodin työmaan aluetta puistossa tiivistetään nyt mahdollisimman paljon, jotta hiekkakenttä saadaan liikuntakäyttöön. Kun elementit saapuvat työmaalle, kenttää joudutaan kuitenkin uudelleen rajaamaan työmaa-alueeksi.

Tämän hetkisen aikataulun mukaisesti paviljonkipäiväkoti valmistuu helmikuun 2019 loppuun mennessä. Päiväkodin toiminta käynnistyy noin kahden viikon kuluttua paviljonkirakennuksen valmistuttua.

Helsingin kaupunki tiedottaa asiasta lisää, kun valmistumisaikataulu tarkentuu vuoden 2019 alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektinjohtaja Jari Miettinen p. 09 310 3697 jari.miettinen@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme