Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Pedaforum 2022 tähyää tulevaisuuden opetukseen ja oppimiseen

Jaa

Haaga-Helia järjestää Pedaforumin – korkeakoulupedagogiikan päivät 2022 Helsingissä 24.–25.8.

Alkuaan yliopistopedagogiikan asiantuntija- ja yhteistyöverkosto Pedaforum on vuosittain koonnut yhteen korkeakouluopetuksen ja -tutkimuksen asiantuntijoita sekä muita kiinnostuneita osallistujia eri korkeakouluihin.

Vuonna 2022 Pedaforumin teemaksi on valittu korkeakoulupedagogiikka 2030-luvulla. Tapahtuman itsenäisenä järjestäjänä toimii ensimmäistä kertaa ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia.

Pedaforum järjestetään uudella hybridikonseptilla

Pedaforumista on muodostunut tapahtuma, jota odotetaan. Viime vuonna päiviä ei järjestetty koronapandemia takia, joten vuoden 2022 tapahtuma kerää mahdollisesti jopa ennätysmäärän osallistujia. Tapahtuma järjestetään hybridinä, joten siihen voi osallistua Helsingin Messukeskuksessa sekä myös verkossa

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana vaikuttava puhujakaarti niin Suomesta kuin ulkomailta. Keynote-puhujina  kuullaan professori Irene Sheridania Munster Technological Universitysta (MTU), professori Alf Rehniä Etelä-Tanskan yliopistosta sekä yliopettaja, koulutuksen kehittämisen asiantuntija Taru Konstia Turun ammattikorkeakoulusta. 

Pedaforum-seminaareja on järjestetty jo vuodesta 1996 alkaen eri yliopistokaupungeissa. Ensimmäiset yhteiset päivät ammattikorkeakoulun kanssa järjestettiin vuonna 2020 Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

Tänä vuonna Haaga-Helia tekee läheisesti yhteistyötä aikaisempien järjestäjien lisäksi Aalto-yliopiston kanssa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektikoordinaattori Heli Koskinen, heli.koskinen@haaga-helia.fi.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jos ikäihminen ei pääse oopperaan, tuodaan ooppera heille kotiin – virtuaalinen HomeOpera esteettömien kulttuurielämysten edelläkävijänä13.5.2022 16:21:05 EEST | Tiedote

Foibekartanossa järjestetään keskiviikkona 18. toukokuuta ilahduttava oopperaelämys, kun Kansallisoopperan Koko Karita -esitys heijastetaan kartanon ikääntyneiden asukkaiden iloksi sen Päätalon salin valkokankaalle. Tapahtumatila koristellaan punaisella matolla, kukka-asetelmilla sekä antiikilla, jotta kokemus olisi mahdollisimman autenttinen. Tarjolla on myös juhlapukuja ja ehostusta niitä kaipaaville. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme