Minerva Kustannus

Pekka Sauri on uudessa kirjassaan peruskysymysten äärellä

Jaa

Mitä etsimme, kun etsimme onnea? Kirjassaan Onnen harha Sauri kiteyttää ymmärryksensä ihmisenä selviytymisestä sirpaloituvassa todellisuudessa. Hyvän elämän voi elää kovin monella tavalla.

Kirja on hyvin omakohtainen kuvaus elämän peruskysymyksistä ja siitä, miten elää sovinnossa itsensä kanssa.Sauri puhuu roolielämästä, johon helposti luiskahdamme onnea metsästäessämme. Samalla hän murtaa rohkeasti myös itsestään muodostunutta kliseistä kuvaa.

Ydinhavainto on yksinkertainen: elämä muuttuu kerralla helpommaksi, kun ihminen luopuu onnen tavoittelusta - sen kaikkoavan tunnetilan, jota onneksi kutsutaan.

Onnen metsästämisestä luopuminen on valtava vapahdus, suurin kaikista. Tuiverrus tyyntyy. Jumalatonkin saa rauhan. Ahdistus haihtuu kuin paha uni, jota et kohta enää saa kiinni etkä muista.


Pekka Sauri on poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja filosofian tohtori. Hän on aiemmin julkaissut tietokirjoja sekä romaanin Parempaa kuin seksi. Saurin viimeaikaisia ajatuksia on voinut kuunnella Lohdullinen teoria elämästä ja Elämän tarkoitus -podcasteista.

Onnen harha
ISBN 9789523755017
Sidottu
271 s.
Ilmestyy 3.5.2022
Saatavana myös sähkökirjana ja Pekka Saurin lukemana äänikirjana

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Pekka Sauri ©Uzi Varon
Pekka Sauri ©Uzi Varon
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme