Pirkanmaan hyvinvointialue

Pelastusjohtajan valinta esillä aluehallituksessa 8.8.2022

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 8.8. klo 14.30.

Kokouksen asialistalla on muun muassa Pirkanmaan hyvinvointialueen pelastusjohtajan valinta. Pelastusjohtajan virka oli haettavana 12.5. - 9.6.2022. Virkaa haki määräajassa 19 henkilöä, joista 18 täytti kelpoisuusehdot. Hakijoista haastateltiin kahdeksan henkilöä. Kaksi hakijaa lähetettiin soveltuvuusarviointiin. Pelastusjohtaja valitaan aluevaltuustossa.

Lisäksi aluehallituksen esityslistalla on Pirkanmaan hyvinvointialueen virkojen perustaminen, kelpoisuusvaatimusten vahvistaminen ja täyttömenettely sekä valtuustoaloitteiden käsittely. Henkilöstöjohtajan ja integraatiojohtajan valinnoista tulleet oikaisuvaatimukset käsitellään myös maanantain aluehallituksessa.

Aluehallituksen esityslista kokonaisuudessaan verkossa https://pirha.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Aluehallitus/Kokous_882022

Yhteyshenkilöt

Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola
Puh. 040 183 4295
marina.erhola@pirha.fi

Viestintä

Viestintäjohtaja Elina Kinnunen
Puh. 050 5292003
elina.kinnunen@pshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme