Pelastuslautakunta esittää Jani Pitkästä Helsingin kaupungin pelastuskomentajaksi

Jaa

Helsingin kaupungin pelastuslautakunta on eilen 28.4. kokouksessaan päättänyt esittää kaupunginhallitukselle, että pelastuskomentajan virkaan valitaan va. pelastuskomentaja Jani Pitkänen.

​Pelastuskomentajan virka oli julkisesti haettavana 7.–24.1.2020. Määräajassa virkaan jätti hakemuksensa 22 henkilöä. 

Hakuasiakirjoihin, haastatteluihin ja henkilöarviointiin perustuen pelastuslautakunta katsoo, että Jani Pitkäsellä on parhaat edellytykset pelastuskomentajan virkaan kuuluvien tehtävien hoitamiseen.

Jani Pitkäsen valintaa puoltaa lautakunnan perusteluissa muun muassa hänen vahva näkemyksensä ja halunsa luoda uudenlaista johtamista ja toimintakulttuuria pelastuslaitokselle. 

Lopullisen päätöksen valinnasta tekee kaupunginhallitus toukokuun aikana.

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Yhteystiedot medialle

Viestintäpäällikkö Saara Pennanen Axelsson
p. 040 630 86 89
s-posti saara.pennanen.axelsson@hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Tervetuloa Simo Wecksténin seikkailumatka – poikapalokunnasta pelastuskomentajaksi -kirjan julkistamistilaisuuteen21.1.2020 13:04:14 EETKutsu

Tervetuloa Simo Wecksténin seikkailumatka – poikapalokunnasta pelastuskomentajaksi -kirjan julkistamistilaisuuteen Helsingin keskuspelastusasemalle (Agricolankatu 15 a) perjantaina 24.1. klo 14:00. Simo Weckstén (s. 1954) on toiminut Helsingin kaupungin pelastuskomentajana vuodesta 2012. Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen rooli kansainvälisissä tehtävissä on ollut merkittävä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme