MessukeskusMessukeskus

Pelitapahtuma GameXpo 2017 on pelialan läpileikkaus

Jaa

Suomen suurin pelitapahtuma, GameXpo, järjestetään 3.–5.11.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä samanaikaisesti uudistuneen GoExpo Winterin kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen pelialan yritykset, alan harrastajat ja kilpailijat sekä esittelee peliuutuudet.

Marraskuun alussa järjestettävä GameXpo tarjoaa läpileikkauksen pelien maailmaan. GameXpo-lavalla nähdään muun muassa eSports-miniturnauksia, Cosplayn SM-kisat, Pandemia-lautapeliturnaus, pelimusiikkikonsertti, tubettaja- ja striimaajavierailuja, paneelikeskustelu, peli- ja konsolidemoja sekä uutuuspeliesittelyjä.

Tapahtumassa pelaajat voivat pelata ja kisata, tutustua peleihin ja laitteisiin, seurata turnauksia ja kilpailuja, tutustua koulutusmahdollisuuksiin ja tavata pelikehittäjiä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden suomalainen pelikehittäjä -palkinto.

”Jatkamme viime vuonna aloitetulla vahvalla uudistamisen tiellä ja luomme Messukeskukseen todellisen pelaajien paratiisin, josta jokainen kävijä löytää omansa eri pelien maailmasta”, kertoo tapahtumasta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola. ”Tapahtuman ohjelma on erittäin hyvässä vaiheessa. Tapahtuma tarjoaa sisältöä pelaajille, pelialan opiskelijoille ja pelialalla työskenteleville.” GameXpon ohjelma julkaistaan syyskuussa 2017.

"GameXpolla ja DigiExpolla ennen sitä on oma vakiintunut sijansa pelialan kalenterissa. Varsinkin pelialan oppilaitokset ovat löytäneet GameXposta hyvän tavan tiedottaa omasta koulutustarjonnastaan. Pelaajat, pelinkehittäjät ja pelialan koulutuksen yhdistävänä tapahtumana GameXpo on merkittävä myös toimialan kehityksen kannalta", toteaa KooPee Hiltunen pelialan kattojärjestö Neogames ry:stä.

Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Lisätietoja pelialasta, KooPee Hiltunen, Neogames ry, puh. 040 532 4176, koopee@neogames.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme