MessukeskusMessukeskus

Pelitapahtuma GameXpo 2017 on pelialan läpileikkaus

Jaa

Suomen suurin pelitapahtuma, GameXpo, järjestetään 3.–5.11.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä samanaikaisesti uudistuneen GoExpo Winterin kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen pelialan yritykset, alan harrastajat ja kilpailijat sekä esittelee peliuutuudet.

Marraskuun alussa järjestettävä GameXpo tarjoaa läpileikkauksen pelien maailmaan. GameXpo-lavalla nähdään muun muassa eSports-miniturnauksia, Cosplayn SM-kisat, Pandemia-lautapeliturnaus, pelimusiikkikonsertti, tubettaja- ja striimaajavierailuja, paneelikeskustelu, peli- ja konsolidemoja sekä uutuuspeliesittelyjä.

Tapahtumassa pelaajat voivat pelata ja kisata, tutustua peleihin ja laitteisiin, seurata turnauksia ja kilpailuja, tutustua koulutusmahdollisuuksiin ja tavata pelikehittäjiä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden suomalainen pelikehittäjä -palkinto.

”Jatkamme viime vuonna aloitetulla vahvalla uudistamisen tiellä ja luomme Messukeskukseen todellisen pelaajien paratiisin, josta jokainen kävijä löytää omansa eri pelien maailmasta”, kertoo tapahtumasta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola. ”Tapahtuman ohjelma on erittäin hyvässä vaiheessa. Tapahtuma tarjoaa sisältöä pelaajille, pelialan opiskelijoille ja pelialalla työskenteleville.” GameXpon ohjelma julkaistaan syyskuussa 2017.

"GameXpolla ja DigiExpolla ennen sitä on oma vakiintunut sijansa pelialan kalenterissa. Varsinkin pelialan oppilaitokset ovat löytäneet GameXposta hyvän tavan tiedottaa omasta koulutustarjonnastaan. Pelaajat, pelinkehittäjät ja pelialan koulutuksen yhdistävänä tapahtumana GameXpo on merkittävä myös toimialan kehityksen kannalta", toteaa KooPee Hiltunen pelialan kattojärjestö Neogames ry:stä.

Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Lisätietoja pelialasta, KooPee Hiltunen, Neogames ry, puh. 040 532 4176, koopee@neogames.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme