MessukeskusMessukeskus

Pelitapahtuma GameXpo 2017 on pelialan läpileikkaus

Jaa

Suomen suurin pelitapahtuma, GameXpo, järjestetään 3.–5.11.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä samanaikaisesti uudistuneen GoExpo Winterin kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen pelialan yritykset, alan harrastajat ja kilpailijat sekä esittelee peliuutuudet.

Marraskuun alussa järjestettävä GameXpo tarjoaa läpileikkauksen pelien maailmaan. GameXpo-lavalla nähdään muun muassa eSports-miniturnauksia, Cosplayn SM-kisat, Pandemia-lautapeliturnaus, pelimusiikkikonsertti, tubettaja- ja striimaajavierailuja, paneelikeskustelu, peli- ja konsolidemoja sekä uutuuspeliesittelyjä.

Tapahtumassa pelaajat voivat pelata ja kisata, tutustua peleihin ja laitteisiin, seurata turnauksia ja kilpailuja, tutustua koulutusmahdollisuuksiin ja tavata pelikehittäjiä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden suomalainen pelikehittäjä -palkinto.

”Jatkamme viime vuonna aloitetulla vahvalla uudistamisen tiellä ja luomme Messukeskukseen todellisen pelaajien paratiisin, josta jokainen kävijä löytää omansa eri pelien maailmasta”, kertoo tapahtumasta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola. ”Tapahtuman ohjelma on erittäin hyvässä vaiheessa. Tapahtuma tarjoaa sisältöä pelaajille, pelialan opiskelijoille ja pelialalla työskenteleville.” GameXpon ohjelma julkaistaan syyskuussa 2017.

"GameXpolla ja DigiExpolla ennen sitä on oma vakiintunut sijansa pelialan kalenterissa. Varsinkin pelialan oppilaitokset ovat löytäneet GameXposta hyvän tavan tiedottaa omasta koulutustarjonnastaan. Pelaajat, pelinkehittäjät ja pelialan koulutuksen yhdistävänä tapahtumana GameXpo on merkittävä myös toimialan kehityksen kannalta", toteaa KooPee Hiltunen pelialan kattojärjestö Neogames ry:stä.

Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Lisätietoja pelialasta, KooPee Hiltunen, Neogames ry, puh. 040 532 4176, koopee@neogames.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme