SDP

Pentti Arajärvi SDP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsinkiin

Jaa

SDP on asettanut sosiaalioikeuden professori Pentti Arajärven eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsinkiin. Arajärvi toimii muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana ja Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajana.

Arajärvi on kokenut ja paljon käytetty asiantuntija sosiaali- ja koulutuspolitiikassa. Riippumatta siitä valmistuuko sote-uudistus, tulevalla eduskuntakaudella tarvitaan sosiaalipolitiikan asiantuntemusta.

Arajärvi haluaa vaikuttaa myös koulutuspolitiikan suuntaan. Oppivelvollisuus tulee laajentaa koskemaan toisen asteen koulutusta. Maksuton toinen aste on tavoite, jonka eteen helsinkiläiset demarit ovat tehneet töitä kaupunginvaltuustossa. Arajärven mukaan maksuttomasta toisesta asteesta tulee tehdä kansallinen päätös.

 

Lisätietoja:

Pentti Arajärvi

p. 040 582 0300

Laura Ylitalo

toiminnanjohtaja

SDP Helsinki

p. 045 165 5011

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme