WolfcomWolfcom

Pepsi MAX ja Burger Lovers Finland avaavat virtuaalisen hampurilaisravintolan kesäksi 2021

Jaa
Helsingissä, Tampereella ja Turussa toimivan Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan ruokalistalta löytyy neljä burgeria, jotka valittiin listalle melkein 18 000 jäsenen kokoisen Burger Lovers Finland -yhteisön järjestämästä reseptikilpailusta. Ammattilaiskokit valmistavat intohimoisten burgeriharrastajien ja kotikokkien resepteillä burgereita, joita asiakkaat voivat nauttia kotonaan. Jokaiseen annokseen sisältyy ruokajuomana virkistävä Pepsi MAX®.
Huittisten burgeritaikuri  Piritta Puonti pääsi Huittinen Classic -reseptillään uuden Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan listalle. #PepsiMAXFI
Huittisten burgeritaikuri Piritta Puonti pääsi Huittinen Classic -reseptillään uuden Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan listalle. #PepsiMAXFI

Pepsi MAX avasi yhteistyössä Burger Lovers Finland -yhteisön kanssa ainutlaatuisen pop-up-virtuaaliravintolan, joka toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella elokuun 2021 loppuun asti. Ravintolaprojekti on osa brändin Hyvä ruoka ansaitsee Pepsi MAXin -kampanjaa, joka juhlistaa Pepsi MAXin ja burgereiden ikonista yhdistelmää ja herkullista makua. Suomen aktiivisimmat hampurilaisharrastajat yhteen kokoavan Burger Lovers Finland -someyhteisön kanssa toteutetun virtuaalisen pop-up-ravintolan valikoimaan kuuluu neljä erikoisburgeria, jotka on valmistettu yhteisön järjestämän kilpailun voittajaresepteillä.

Kilpailusta listalle nousseiden voittajaburgerien reseptiikan kehittäjät ovat Piritta Puonti (Huittinen Classic), Esa Virta (Espoo Chili King), Jani Heino (Rauma Nacho Chicken) ja Manu Kivelä (Pori Vegetarian). Kaikkia voittajaburgereita voi tilata Foodoran kautta elokuun loppuun asti. Jotta kotikokit voisivat soveltaa voittaneita makuyhdistelmiä, ovat reseptit saatavilla myös osoitteesta pepsimax.fi.

Laadukkaat burgerit ovat olleet kotiinkuljetetun ruoan suosituimpia annoksia jo parin vuoden ajan, mutta koronasulun aikana niiden suosio on noussut entisestään. Myös burgerien kotikokkauksen määrä ja laatu ovat ottaneet Suomessa valtavan harppauksen vasta viime vuosina tulleiden parempien raaka-aineiden myötä.

”Hampurilainen on yksi maailman tunnetuimmista ruoka-annoksista ja se herättää harrastajien keskuudessa paljon intohimoja. Suomalaiset burgeriharrastajat ovat todella paneutuneet asiaansa, ja onkin upeaa, että pääsemme nyt esittelemään visioitamme kotikeittiön parhaasta burgerista myös muille kuluttajille. Tietääksemme tämä harrastajayhteisön reseptiikalle ideoitu ravintola on maailman ensimmäinen lajissaan, ja odotamme kovasti annostemme saamaa palautetta asiakkailta”, kertoo Jani Laine Burger Lovers Finland -yhteisöstä.

Virtuaaliravintolan ammattilaiskokit ovat innoissaan mahdollisuudesta osallistua aivan uudenlaiseen, trendikkääseen kampanjaan. Tilausjärjestelmä toimii kuten muutoinkin: virtuaaliravintolan toimitusalueella asuvien asiakkaiden tarvitsee vain etsiä ”Pepsi MAX & Burger Lovers” -ravintola Foodorasta ja tehdä tilaus. Jokaiseen burgeriannokseen kuuluu myös ilmainen Pepsi MAX.

”Maukas burgeri maistuu entistäkin herkullisemmalta, kun annoksen kruunaa sille parhaiten sopiva juoma. Hyvä ruoka ansaitsee Pepsi MAXin tiivistää viestimme Pepsi MAXin ja hyvän ruoan erottamattomasta liitosta. Tämän vuoden kesäkampanjassa sokeriton Pepsi MAX pääsee näyttämään parhaat puolensa burgerien makuparina. Olemme innoissamme yhteistyöstä Burger Lovers Finlandin kanssa, sillä he suhtautuvat ruokaan samanlaisella intohimolla kuin me suhtaudumme juomaan”, sanoo PepsiCo Suomen Marja Pätsi.

Ravintolat aukesivat 28.6. ja toimivat 31.8. asti. Kampanjaan sisältyy myös sosiaalisen ja digitaalisen median sisältöjä sekä digitaalista ulkomainontaa.

Pepsi MAX & Burger Lovers -menu

Piritta Puonti: Huittinen Classic

Briossisämpylä, kaksi pihvia á 80 g, cheddarjuustoa, olutsipulia, suolakurkkua, savutomaattimajoneesia ja makeaa sinappia.

Jani Heino: Rauma Nacho Chicken

Briossisämpylä, piimämarinoitua rapeaa kanaa, glaseerattua pekonia, sipulia, salaattia, mangomajoneesia ja cheddarjuustokastiketta.

Esa Virta: Espoo Chili King

Briossisämpylä, burgerpihvi, Monterey Jack -juustoa, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, chiliä, paahdettua valkosipulimajoneesia ja chili-sambalmajoneesia.

Manu Kivelä: Pori Vegetarian

Vegaaninen briossi, vegaaninen burgerpihvi, vegaaninen cheddar, sipuli-herkkusienipaistos, rucola, vegaaninen chipotlemajoneesi ja vegaaninen paahdettu valkosipulimajoneesi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marja Pätsi, marja.patsi@pepsico.com


Samuel Sorainen, PR- ja viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Huittisten burgeritaikuri  Piritta Puonti pääsi Huittinen Classic -reseptillään uuden Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan listalle. #PepsiMAXFI
Huittisten burgeritaikuri Piritta Puonti pääsi Huittinen Classic -reseptillään uuden Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan listalle. #PepsiMAXFI
Lataa
Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan vegaaninen hitti on Manu Kivelän Pori Vegetarian. #PepsiMAXFI
Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan vegaaninen hitti on Manu Kivelän Pori Vegetarian. #PepsiMAXFI
Lataa
Rauma Nacho Chicken on raumalaisen Jani Heinon taidonnäyte Pepsi MAX & Burger Lovers -ravintolassa. #PepsiMAXFI
Rauma Nacho Chicken on raumalaisen Jani Heinon taidonnäyte Pepsi MAX & Burger Lovers -ravintolassa. #PepsiMAXFI
Lataa
Espoo Chili King on Esa Virran voittoisa taidonnäyte Pepsi MAX & Burger Lovers -ravintolassa. #PepsiMAXFI
Espoo Chili King on Esa Virran voittoisa taidonnäyte Pepsi MAX & Burger Lovers -ravintolassa. #PepsiMAXFI
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Korkeavuorenkatu 1 B 11
00140 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.

Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.

Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote

The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye