Tradenomiliitto TRAL ry

Perhevapaauudistuksen kaatuminen pettymys tradenomeille

Jaa

Tradenomiliitto on pettynyt hallituksen valmisteleman perhevapaauudistuksen kaatumiseen. Uudistusta olisi tarvittu kipeästi, sillä nykyinen perhevapaajärjestelmä on vanhentunut ja epätasa-arvoinen.


- Kaikki puolueet ja järjestöt ovat juhlapuheissaan olleet uudistuksen kannalla, mutta kävi kuten aina, mitään ei saatu aikaan, yksikönjohtaja Ville-Veikko Rantamaula ärähtää. – Selvitystä selvityksen perään ja aina ovat rahat loppu, kun tarvittaisiin toimenpiteitä. Kärsijöinä ovat nuoret vanhemmat, unohtamatta lapsia, joita varten perhevapaajärjestelmä on olemassa, jatkaa Rantamaula.

- Perhevapaauudistusta oli todella odotettu. Sen piti ratkaista hoivavastuun tasaisempi jakautuminen vanhempien kesken sekä parantaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, kommentoi asiamies Elin Blomqvist-Valtonen.

- Tradenomiliitto on ajanut perhevapaauudistusta voimakkaasti ja tuonut keskusteluun mm. oman mallinsa uudistuksen toteuttamiseksi, toteaa Rantamaula. - TRAL edellyttääkin, että seuraavassa hallitusohjelmassa perhevapaajärjestelmän kokonaisuudistus on työelämäasioiden kärkihankkeena.

Lisätietoja:

Ville-Veikko Rantamaula
Yksikönjohtaja
040 832 66 82

Elin Blomqvist-Valtonen
Asiamies
040 775 3040

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tradenomiliitto TRAL ry
Tradenomiliitto TRAL ry
Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
00520 HELSINKI

020 155 8800 (vaihde)http://www.tral.fi

Tradenomiliitto TRAL on tradenomi- ja tradenomi (ylempi AMK)- tutkinnon suorittaneiden oma ammattijärjestö. Palvelemme ja edustamme tradenomeja työelämään ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. TRAL on lähes 33 000 jäsenellään Akavan viidenneksi suurin liitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tradenomiliitto TRAL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme