Forders Oy

Perinteikäs BT-yhtymä on nyt tehokas Forders

Jaa

Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä toimii nyt uudella nimellä: Fordersin valikoimista nykyiset ja uudet asiakkaat löytävät kaikki tuotteet, mitä yrityksissä tarvitaan.

Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä on nyt Forders.
Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä on nyt Forders.

Samalla Forders laajentaa valikoimaansa aiemmasta pehmopapereista ja hygieniatuotteista painottuvasta ydinvalikoimastaan kaikkiin yrityksissä tarvittaviin tuotteisiin ja tarvikkeisiin.

- Jatkossakin palvelemme asiakkaitamme samalla aktiivisuudella ja korkealla laadulla kuin tähänkin asti. Asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden kuunteleminen on meille erittäin tärkeää – kuten laajennettu valikoimammekin osoittaa, kertoo Fordersin toimitusjohtaja Mika Hakkarainen.

- Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Yksi tilaus, yksi toimitus ja yksi lasku säästävät asiakkaan aikaa ja vaivaa kaikissa vaiheissa.

Fordersin verkkokaupasta kaikki yritysten tarvitsemat tuotteet

Yritys on reilun kolmen vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista tukkuliikkeistä. Asiakkaat edustavat monipuolisesti suomalaista yrityskenttää pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkisen sektorin toimijoihin.

Nimenmuutoksen yhteydessä Forders on uusinut verkkosivustonsa ja verkkokauppansa. Valtaosa myynnistä syntyy nykyään verkkokaupan kautta.

- Vastaamme yritysten tarpeisiin kokonaisvaltaisesti yhden luukun periaatteella toimien, linjaa Fordersin myyntijohtaja ja toinen omistajista Sakari Korpilauri. – Tavoitteemme on edistää asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa. Helppous, nopeus, luotettavuus sekä kattavin palvelu- ja tuoteportfolio tekevät Fordersista alansa kokonaisedullisimman toimijan.

Fordersin valikoimiin kuuluvat tuotteet ja tarvikkeet eri toimialoilla toimivien yritysten arkeen ja kasvaviin tarpeisiin. Yritys täydentää jatkuvasti valikoimiaan ja etsii vaihtoehtoja erityisesti ekologisten tuotteiden kategoriaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Hakkarainen
toimitusjohtaja, Forders Oy
mika.hakkarainen@forders.fi, puh. 050 300 5075

Sakari Korpilauri
myyntijohtaja, Forders Oy
sakari.korpilauri@forders.fi, puh. 050 422 6668

Kuvat

Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä on nyt Forders.
Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä on nyt Forders.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Forders Oy
Forders Oy
Lastikankatu 15
33730 Tampere

(03) 3140 1111http://www.forders.fi

Vuonna 2017 uudet omistajat saanut tukkuliike BT-yhtymä toimii nyt uudella nimellä: Forders on ainoa tukku, jota työpaikalla tarvitaan. Valikoimamme sisältää kaikki työpaikoilla tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.