Vaasan kaupunki - Vasa stad

Perinteinen Äijäkatsastus järjestetään 8.11.

Jaa

Nyt on aika katsastaa autojen lisäksi äijät. Miehille järjestetään perinteiseen tapaan ilmainen Äijäkatsastus Rinta-Joupin Autoliikkeessä (os. Meijerikatu 15) torstaina 8.11. klo 13-17. Äijäkatsastuksessa tarkastetaan muun muassa kehon koostumus, verenpaine, keuhkojen kunto, lihasvoima ja omat terveystottumukset.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

Äijäkatsastus houkuttelee perinteisesti runsaasti kävijöitä katsastamaan omaa terveyttä. Pitkien jonojen vähentämiseksi tänä vuonnakin on käytettävissä kaksi kehonkoostumusmittaria. Katsastukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset miehet. Tapahtumassa on myös kahvitarjoilu.

Äijäkatsastus on osa Valtakunnallista Miesten viikkoa, jota vietetään 5.-11.11.2018. Tapahtuman järjestävät Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi sekä Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijat yhteistyössä Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa. Tänä vuonna mukana myös Liikenneturva.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelut:
Terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsen, puh. 040 182 3921,
hanna-mari.joutsen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme