Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Perjantai 13. päivä olikin onnenpäivä Linnanmäen porteista astuneelle

Jaa

Perjantai 13. päivä olikin täynnä riemua ja yllätystä Linnanmäen Huvipuiston porteista kävelleelle miljoonannelle kävijälle, joka palkittiin ilmaisella huvittelulla ja lahjakassilla. Miljoonas kävijä osui tänä vuonna juuri alkaneen Valokarnevaalin toiseen arkipäivään.

Linnanmäen Huvipuistossa on vieraillut jo miljoona kävijää tänä vuonna huolimatta koleasta kesästä ja runsassateisesta syksystä.  Suomen suosituimman matkailukohteen, Linnanmäen Huvipuiston, miljoonas kävijä astui huvipuiston portista sisään perjantaina 13.10.2017.        

12-vuotias Josefina Saarinen Tammisaaresta tuli huvittelemaan isänsä Juha Saarisen ja ystävänsä Jasmine Sjölundin kanssa. Miljoonas kävijä saa huvitella läheistensä kanssa koko illan maksutta. Lisäksi Josefina sai mukaansa yllätyskassin täynnä Linnanmäki-aiheisia herkkuja ja tuotteita.

Josefina Saarinen tuli Linnanmäelle jo toista kertaa tänä huvittelukautena. Valokarnevaalissa vierailu on hänelle pitkäaikainen perinne.

- Tulimme Valokarnevaaliin huvittelemaan laitteisiin. On kiva ihastella huvipuistoa pimeällä, kun valot ja värit näkyvät niin hienosti. Vanha puinen Vuoristorata on suosikkini, Josefina kertoo.

Linnanmäen kauden päättää kahdettatoista kertaa järjestettävä Valokarnevaali. Kahden viikon valoloiste päättyy sunnuntaina 22.10.2017 klo 21.50 järjestettävään ilotulitukseen, jonka jälkeen huvipuisto sulkee porttinsa talven ajaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme