Espoon kaupunki - Esbo stad

Perjantain 2.2. mielenilmauksen vaikutukset Espoon palveluihin

Jaa

Nettisivuillemme on koottu yhteenveto mielenilmauksen vaikutuksista kaupungin palveluihin.

Perjantaina 2.2.2018 järjestettävä poliittinen mielenilmaus vaikuttaa Espoon palveluihin seuraavasti:

Suomenkielinen varhaiskasvatus

SAK:n jäsenliitot (esim. JHL ja PAM) ja mahdollisesti muutama muu liitto ovat tehneet päätöksen, että niiden jäsenet voivat työajalla osallistua mielenilmaisuun perjantaina 2.2.2018. Myös varhaiskasvatuksen henkilökuntaa voi osallistua mielenilmaisuun.

Pääsääntöisesti mielenilmaisupäivänä varhaiskasvatuksen toimipisteet ovat avoinna. Lapsia otetaan varhaiskasvatusyksiköihin suhteessa paikalla olevaan henkilökuntamäärään.  Ruokailuaikoihin voi tulla muutoksia. 

Varhaiskasvatusyksiköiden esimiehet informoivat huoltajia, mikäli yksikön lapsimäärää joudutaan rajoittamaan. 

Lisätietoja asiasta antaa päiväkodinjohtaja.

Suomenkielinen opetus 

Mielenilmauspäivänä 2.2. koulut  ja lukiot toimivat normaalisti.  Jos tilanne muuttuu, eli jos jonkin koulun toimintaan tulee muutoksia mielenilmauksesta johtuen, kyseisen koulun rehtori tiedottaa huoltajia Wilmassa.

Koulukuljetukset taksilla toimivat normaalisti.

Ruotsinkieliset sivistyspalvelut (päiväkodit, koulut, nuoriso)

 • Päiväkotien osalta toiminta järjestetty normaalisti. Lisätietoja saat omasta päiväkodistasi.
 • Koulut toimivat myös normaalisti 
 • Ruokailuissa (koulut + päiväkodit) saattaa tulla myöhästymisiä, mutta muuten toimii normaalisti
 • Lisätietoja saa päiväkotien johtajilta ja rehtoreilta
 • Koulukuljetukset taksilla toimivat normaalisti
 • Nuorisotoiminnassa ei muutoksia

Ruokapalvelut

Hoiva- eikä kotipalveluaterioiden toimittamiseen eikä henkilöstöravintoloiden toimintaan lakolla ei ole vaikutusta.

Ruokalistamuutokset ovat mahdollisia, niistä ilmoitetaan talokohtaisesti. Tarvittaessa käytetään kertakäyttöastioita.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat avoinna normaalisti. Pieniä viivästyksiä voi olla, jos henkilökunnalla on vaikeuksia päästä töihin.

Jos tiedät jo etukäteen, ettet lakon vuoksi pääse varaamallesi vastaanotolle, toivomme että perut tai siirrät aikasi hyvissä ajoin.

Vastaanottoaikojen peruutukset ja siirrot:

 • Fysioterapian ja muiden avokuntoutuspalvelujen ajat: puhelimitse 09 816 36000 (peruminen ympäri vuorokauden, siirto klo 8.30–13). Fysioterapian ajat myös sähköisesti
 • Hammashoidon ajat: sähköisesti tai puhelimitse 09 816 30300 (peruminen ympäri vuorokauden, siirto klo 7.45–16)
 • Lasten terapiapalvelujen ajat (puheterapia, toimintaterapia, lastenpsykologi): puhelimitse omalle työntekijällesi tai toimistosihteerille 043 825 3181, 043 825 3180 
 • Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ajat: sähköisesti tai puhelimitse 09 816 31300 (peruminen ympäri vuorokauden, siirto klo 8–16) 
 • Terveysasemien ajat: sähköisesti tai puhelimitse 09 816 34500 klo 7–18
 • Äitiys- ja lastenneuvolan ajat: sähköisesti tai puhelimitse 09 816 22800 (peruminen ympäri vuorokauden, siirto klo 8.30–14.30)

Henkilökuljetukset toimivat normaalisti.

---

Ajantasainen tieto löytyy nettisivuiltamme: 

Mielenilmauksen vaikutukset kaupungin palveluihin 2.2.2018 

Inverkningar av manifestationen fredag 2.2. på Esbo stads tjänster

Demonstration impacts Espoo’s services Friday 2nd February

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

EMMA avaa syksynsä vahvoilla nykytaiteilijoilla: Outi Pieski, Alicja Kwade ja Kate McIntosh15.8.2018 08:20Tiedote

EMMA – Espoon modernin taiteen museon syksyn ohjelmisto tuo esiin kansainvälisiä eturivin nykytaiteilijoita: Outi Pieskin, Alicja Kwaden ja Kate McIntoshin. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan vaihtuviin kokoelmia esitteleviin näyttelykokonaisuuksiin. 50-vuotiaan Futuron juhlavuosi huipentuu Näyttelykeskus WeeGeellä, kun Mika Taanilan Futuro-taloon luoma ääni-installaatio Muovisydän avautuu yleisölle perjantaina 17.8.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme