Messukeskus

PERUUTETTU: Global Travel Restart 2021 mediatilaisuus 25.8.2021

Jaa

** Sekä Global Travel Restart että mediatilaisuus peruuntuvat viranomaisrajoitusten vuoksi.** Suomen matkailualan liitto (SMAL) järjestää yhteistyössä Matkamessujen kanssa Global Travel Restart 2021-tapahtuman 25.8.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa luodaan katseet syksyn ja talven kansainväliseen matkustukseen ja sen edellytyksiin eri puolella maailmaa. Tilaisuus kokoaa yhteen ainutlaatuisella tavalla joukon kansainvälisen matkailun huippunimiä. Tapahtuman aluksi järjestämme mediatilaisuuden, jonne olette lämpimästi tervetullut!

Mediatilaisuus alkaa 25.8. klo 8.30 Messukeskuksen Siivessä, salissa 101 (sisäänkäynti Messukeskus Siiven ovesta, katuosoite Rautatieläisenkatu 3).

Mediatilaisuudessa Suomen matkailualan liiton puheenjohtaja Anne-Marjut Väänänen ja toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti sekä Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri taustoittavat tapahtumaa sekä pohjustuvat päivän keskeisiä teemoja. Tämän jälkeen median edustajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tapahtuman järjestäjille sekä tapahtuman avaajille ja panelisteille, joita on niin ikään paikalla.

  • Pyydämme akkreditoitumaan tilaisuuteen ennakkoon viimeistään 24.8.2021 klo 12: Akkreditoituminen >>

  • Mediatilaisuuden virallinen osuus päättyy klo 9, jonka jälkeen teillä on mahdollisuus tehdä yksityishaastatteluja tapahtuman esiintyjille. Mikäli haluatte varmistaa haastattelun tietyn asiantuntijan kanssa, ilmoitattehan siitä ennakkoon meilitse: jenni.kemppainen@smal.fi.

  • Mediatilaisuus järjestetään fyysisenä ja toivomme tapaavamme sinut face to face! Itse Global Travel Restart -tapahtumaan voi kuitenkin osallistua myös virtuaalisesti. Siksi lähetämme kaikille ennakkoon akkreditoituneille myös linkin tapahtumaan ennen ohjelman alkua.

Lisätietoja tapahtumasta:
Heli Mäki-Fränti, toimitusjohtaja, Suomen matkailualan liitto SMAL, 040 575 1303
Anne-Marjut Väänänen, puheenjohtaja, Suomen matkailualan liitto SMAL, 041 522 2322
Lumia Ankkuri, liiketoimintapäällikkö, Matkamessut, 050 387 0023

Global Travel Restart ohjelma ja esiintyjät 25.8.

Tapahtumassa on luvassa kolme eri asiantuntijapaneelia, jotka koostuvat joukosta arvostettuja kansainvälisiä johtajia. Panelistien esittelyt ovat luettavissa osoitteessa www.smal.fi/restart. Paneelien aiheet ja puhujat ovat:

Avauspuheenvuoro
Mrs. Elsi Katainen, Member of the European Parliament

Aviation – Reconnect the World
Mr. Rafael Schvartzman, IATA Regional Vice President, Europe
Mr. Ole Orvér, CCO, Finnair
Mr. Gijs van Popta, GM North Europe, Air France KLM
Mr. Svend Leirvaag, VP Industry Affairs, Amadeus
Mr. Juha Järvinen, CCO, Virgin Atlantic
Mr. Paul Starrs, SVP Western Region, Qatar Airways

Destinations – Rediscover the World
Mr. Eduardo Santander, Executive Director of European Travel Comission
Mr. Roger Dow, President and CEO of U.S Travel Association (video greeting)
Mr. Neale Herridge, Group GM ATS Pacific, Australia and New Zealand
Mrs. Alexandra Wolframm, Strategic Advisor for European and Legal Affairs, German Tourism Association
Mr. Julio Jiménez, Ministry of Tourism of the Government of Spain
Mrs. Kristiina Hietasaari, Senior Director, Visit Finland

Services – Reset the Cooperation
Mr. Pawel Niewiadomski, Chairman ECTAA
Mr. Benjamin Bouldin, VP Royal Caribbean International
Mr. Carsten Østberg, Regional Managing Director – Europe, CIBTvisas
Mr. Ian Chapman, Chief Operations Officer at TUI Musement, Tours & Activities division of TUI Group
Mr. Dimitris Manikis, President for Europe, Middle East, Eurasia and Africa (EMEA), Wyndham Hotels & Resorts
Mr. Anders Kjong, President Europe – WebBeds

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Mäki-Fränti, toimitusjohtaja, Suomen matkailualan liitto SMAL, 040 575 1303
Anne-Marjut Väänänen, puheenjohtaja, Suomen matkailualan liitto SMAL, 041 522 2322
Lumia Ankkuri, liiketoimintapäällikkö, Matkamessut, 050 387 0023

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme