Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Peruutus: apulaispormestari Sanna Vesikansan aamukahvit 2.2.2018

Jaa

HUOM! Helsingin kaupungin apulaispormestari Sanna Vesikansan perjantaiksi 2.2.2018 aiottu aamukahvitilaisuus on peruttu.

Helsingin kaupungin apulaispormestari Sanna Vesikansan perjantaiksi  2.2.2018 aiottu aamukahvitilaisuus Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa on peruttu.

Peruutuksen syy on Helsingin julkisen liikenteen lakko joka pysäyttää kaupungin julkinen liikenne perjantaina 2.2..

Pahoittelemme peruutusta.

Ystävällisin terveisin,

Sosiaali- ja terveystoimen, viestintäpäällikkö Jaana Juutilainen-Saari puh. 050 3809738, jaana.juutilainen-saari@hel.fi

***

Tiedotteen lähetti

Tiedottaja Casper Almqvist Helsingin kaupunginkanslia, puh. 040 1879829

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

C21: Sote- ja maakuntauudistus heikentää merkittävästi suurten kaupunkien kykyä investoida8.2.2018 20:29Tiedote

Suomen 21 suurimman kaupungin johtajat ovat huolissaan, ettei sote- ja maakuntauudistuksessa tunnisteta kaupunkien merkittävää roolia hyvinvointiyhteiskunnan ja kasvun mahdollistajana. Uudistus ei ota huomioon millään tavalla suomalaisen kuntakentän erilaisuutta ja kuntien erilaisia rooleja. Uudistuksen vaikutuksia ei ole myöskään arvioitu kaupunkien johtajien mielestä riittävästi. Uudistukseen liittyvä epävarmuus ja näköalattomuus huolestuttavat suuria kaupunkeja, joiden tehtävä on pohtia kasvustrategioitaan pitkälle tulevaisuuteen. Maakuntien ja kaupunkien välinen epäselvä työnjako vaarantaa kansalaisten ja yritysten palveluiden toimivuuden. Riskinä on, että uudistus johtaa säästöjen sijaan julkisten menojen ja verorasituksen kasvuun. ”Kaupunkien liikkumavara kapenee ja riippuvuus valtion rahoituksesta kasvaa. Tämä ei ainakaan lisää kaupunkien mahdollisuuksia vastata ketterästi kasvun eteen tuomiin haasteisiin”, Helsingin pormestari Jan Vapaavuori sanoo. ”Kaikki tahot ovat yhdessä tu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme