Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Peruutus: apulaispormestari Sanna Vesikansan aamukahvit 2.2.2018

Jaa

HUOM! Helsingin kaupungin apulaispormestari Sanna Vesikansan perjantaiksi 2.2.2018 aiottu aamukahvitilaisuus on peruttu.

Helsingin kaupungin apulaispormestari Sanna Vesikansan perjantaiksi  2.2.2018 aiottu aamukahvitilaisuus Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa on peruttu.

Peruutuksen syy on Helsingin julkisen liikenteen lakko joka pysäyttää kaupungin julkinen liikenne perjantaina 2.2..

Pahoittelemme peruutusta.

Ystävällisin terveisin,

Sosiaali- ja terveystoimen, viestintäpäällikkö Jaana Juutilainen-Saari puh. 050 3809738, jaana.juutilainen-saari@hel.fi

***

Tiedotteen lähetti

Tiedottaja Casper Almqvist Helsingin kaupunginkanslia, puh. 040 1879829

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kaksikymmentä Helsingin tekijää palkitaan huomenna / Tjugo skapare av Helsingfors får pris i morgon12.6.2018 00:00Tiedote

Huomenna Helsinki-päivänä kaupunki palkitsee noin 20 eri alojen vaikuttajaa. Palkittavat ovat ansiokkaasti työskennelleet Helsingin hyväksi tai tehneet Helsinkiä tunnetuksi työskennellessään kansainvälisissä tehtävissä. Tunnustukset jaetaan pormestari Jan Vapaavuoren ja apulaispormestareiden isännöimässä Helsinki-päivän kutsujuhlassa Bio Rexissä 12.6. klo 18 alkaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme