Veikkaus

Pesismonivedosta 42 000 euroa Ylivieskaan kahden euron soolorivillä, jossa osui kaksi kolmesta

Jaa

Ylivieskalainen nettipelaaja iski kultasuoneen monivetorivillään, jossa oli täsmälleen oikeat juoksuluvut kahteen kolmesta pesäpallo-otteluun sunnuntaina (kierros 31/2018). Kahden euron rivipanoksella pelattu moniveto toi runsaan 42 000 euron voiton, koska kaikkiaan kuudesta osumasta muut viisi oli pelattu vähimmäispanoksella 0,05 eurolla. Niilläkin sai runsaat tuhat euroa.

Pesäpallossa juoksumäärien hajonta on suurta, mikä lisää osumisen vaikeutta ja nostaa kertoimia. Sunnuntain pesismonivedossa kukaan ei saanut täysosumaa, mutta kuusi pelaajaa nakutteli pelikupongille täsmälleen oikeat luvut kahteen otteluun. Vaikean rivin kerroin nousi toisessakin voittoluokassa yli 21 000:een.

Ylivieskalaisen pelaajan tarkka voittosumma kohosi kahden euron rivipanoksella 42 347,10 euroon. Muut viisi saivat viiden sentin panoksillaan 1 058,60 euroa.

- Viidellä pelaajalla oli voittoon viiden sentin osuus, ylivieskalaisella kahdessa eurossaan 40 viiden sentin osuutta, mikä selittää ison voiton. Ylivieskalainen siis voitti oman pelinsä kaikkia muita vastaan tavallaan 40-5, havainnollistaa muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteasiantuntija Janne Turpeinen.

Harvinainen osuma saa kaiken nähneen Turpeisenkin mietteliääksi.

- Voisi ajatella, että helppoahan se on, kun vain laittaa oikeat juoksumäärä kullekin joukkueelle. Todellisuudessa tällainen osuma vaatii todella paljon hyvää onnea. Siitä ja poikkeuksellisen rivipanoksen tuomasta suurvoitosta kannattaa nyt iloita kunnolla siellä Ylivieskassa, toivottaa Turpeinen.

Voittaja sai oikeat juoksulukemat Raahen yllätysvoittoon ylemmän jatkosarjan kärkijoukkue Kouvolasta (10-5) ja yllätyksettömään otteluun Seinäjoki-Joensuu (3-6). Alemman jatkosarjan Haminan ja Kankaanpään kohtaamisessa voittajan veikkaus oli 4-8, mutta ottelu päättyi 2-11.

- Kotijoukkueen jääminen kahteen juoksuun oli yllätys, samoin ero repeäminen noin isoksi.

Moniveto 6, sunnuntai 5.8.2018
1. Raahe– Kouvola 10–5
2. Hamina– Kankaanpää 2–11
3. Seinäjoki– Joensuu 3–6
Kertoimet:
Ei täysosumia
2. voittoluokan kerroin 21 173,58

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Suomalaisille jo yli miljardi euroa voittoja Eurojackpotista14.3.2019 10:10:00 EETTiedote

Suomalaispelaajien voitot Eurojackpotista ylittivät miljardin rajan viime perjantaina. Peli on ollut suomalaisille suotuisa, sillä Suomeen on osunut jo 15 päävoittoa, jotka ovat lisäksi olleet suuria; kymmenen suurimman voiton joukossa on neljä Suomen voittoa. Keskimääräinen suomalaisen päävoiton suuruus on 40,5 miljoonaa euroa. Ruotsiin on osunut vain yksin täysosuma. Se oli suuruudeltaan 20,3 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme