A-Katsastus Oy

Petri Haikola A-Katsastuksen Suomen liiketoimintajohtajaksi

Jaa

KTM Petri Haikola aloittaa Suomen katsastusliiketoimintaryhmän johtajana ja A-Katsastus Oy:n ja Yksityiset K-Asemat Oy:n toimitusjohtajana 1.8.2017 alkaen. Tehtävässään hän raportoi A-Katsastus Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Kivikoskelle.

Haikola on viimeksi toiminut K1 Katsastuksen emoyhtiön Applus Finlandin maajohtajana ja aiemmin muun muassa Triumph International Oy:n (Suomi) ja Triumph International Ltd:n (UK) toimitusjohtajana sekä markkinointipäällikkönä Mars Finland Oy:ssä.

”Katsastusliiketoiminta Suomessa on ollut melkoisessa myllerryksessä viime vuosina niin lainsäädännön muutosten kuin kilpailutilanteen voimakkaan kiristymisen myötä. Muutokset tulevat jatkumaan lähivuosina, mutta haasteiden lisäksi aukeaa varmasti myös uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa. Tämä vaatii kykyä mukauttaa toimintoja - tarvitaan ketteryyttä, joustavuutta ja asiakkaiden ehdoilla toimimista. Olen varma siitä, että A-Katsastuksella on alan toimijoista parhaat edellytykset tähän.” Haikola luotaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Haikola
liiketoimintaryhmän johtaja
Katsastuspalvelut Suomi, A-Katsastus Oy
puh. 050 431 1024

Kari Kivikoski
konsernin toimitusjohtaja
A-Katsastus Group Oy
(yhteydenotot Annika Tuomi p. 045 632 2018)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

A-Katsastus Oy
A-Katsastus Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

075 323 2000http://www.a-katsastus.fi

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset, testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.
www.a-katsastus.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Katsastus Oy

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR, AUTO VATÉN HEINOLASTA JA A-KATSASTUS GROUPIN OMISTAMA PÄÄKAUPINKISEUDULLA TOIMIVA HARRY LAMPINEN YHDISTYVÄT29.3.2017 11:00Tiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 29.3.2017, klo 11.00. InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar -ketjun. InCar -ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa ja ketjun henkilöstöön kuuluu 190 autoalan asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme