Porvoon Kirjakeskus Oy

Petteri Heikkinen nimitetty Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkajohtajaksi

Jaa

Petteri Heikkinen on nimitetty Porvoon Kirjakeskus Oy:n logistiikkajohtajaksi. Nimityksen myötä Booky.fi Oy:n logistiikkajohtajana työskentelevä Heikkinen ottaa vastuulleen myös Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkajohtajan tehtävän.

Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus

Petteri Heikkisen nimitys myös Porvoon Kirjakeskuksen johtoon vahvistaa ja suoraviivaistaa konsernin liiketoimintaa. Nimitys on luonteva jatkumo vuosi sitten tapahtuneeseen yrityskauppaan, jossa Booky.fi Oy osti Porvoon Kirjakeskuksen, toteaa Porvoon Kirjakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Parviainen.

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Booky Groupiin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy sekä nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2018 noin 180 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 54 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Porvoon Kirjakeskus, toimitusjohtaja Mikko Parviainen, mikko.parviainen@kirjakeskus.fi, puh. 050 336 7528

Porvoon Kirjakeskus, logistiikkajohtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@kirjakeskus.fi, puh. 050 409 4131

www.kirjakeskus.fi

Kuvat

Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme