Porvoon Kirjakeskus Oy

Petteri Heikkinen Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtajaksi

Jaa

Porvoon Kirjakeskuksen hallitus on nimittänyt Petteri Heikkisen Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtajaksi 7.4.2020 alkaen.

Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus

Mikko Parviainen on luotsannut konsernin logistiikkayhtiötä Porvoon Kirjakeskusta organisaatiomuutoksen läpi ja olemme kiitollisia tehdystä työstä. Samalla olemme iloisia saadessamme toivottaa alan konkarin, Petteri Heikkisen, tehtävään. Vastuun siirtyminen pitkään työparina työskennelleiden Parviaisen ja Heikkisen välillä on saumatonta ja hedelmällistä”, kiittää yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antti Ypyä.

Petteri Heikkinen siirtyy tehtävään Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkajohtajan tehtävästä.  

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Porvoon Kirjakeskus on osa Booky Groupia. Konserniin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita sekä konsernin sisäisiä palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy sekä nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2019 noin 120 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 53 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Booky Group, pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 050 584 4080

Porvoon Kirjakeskus Oy, vt. toimitusjohtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@kirjakeskus.fi, puh. 050 409 4131

Booky Group, kehitysjohtaja Jaakko Hilke, jaakko.hilke@bookygroup.fi, puh. 040 562 1596

Kuvat

Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Petteri Heikkinen_c_Porvoon Kirjakeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme