MessukeskusMessukeskus

Pidä Saaristo Siistinä ry on Vene 23 Båt -messujen kumppani

Jaa

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene Båt nostaa vuosittain esille vastuullisuutta ja ympäristön, erityisesti merien ja sisävesistöjen suojelun eteen tehtyä arvokasta työtä. Ensi helmikuussa venemessuilla kuullaan tässä yhteydessä erityisesti messujen kumppanin Pidä Saaristo Siistinä ry:n työstä ja tavoitteista. Yhdessä pääsemme parhaisiin tuloksiin ja jokainen veneilijä voi vaikuttaa valinnoillaan ympäristön tilaan. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 23 Båt järjestetään 10.–19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Kuva: Pidä Saaristo Siistinä
Kuva: Pidä Saaristo Siistinä

Venemessuilla yhdistys on mukana omalla osastollaan, Purjehdussatamassa kuullaan Pidä Saaristo Siistinä ry:n toiminnasta ja toimintaa tuodaan esille myös muualla messualueella.

”Haluamme antaa näkyvyyttä vastuullisuuskumppanillemme, sillä pidämme heidän missiotaan ja toimintaa erittäin arvokkaana ja tärkeänä meille kaikille. Helsingin Messukeskuksen tavoitteena on tukea suomalaista elinkeinoelämää, mutta haluamme olla myös mukana vastuullisessa toiminnassa. Toivomme venemessujen kumppanuuden tuovan yhdistykselle mahdollisimman paljon näkyvyyttä ja vaikuttavuutta”, toteaa tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Pidä Saaristo Siistinä ry on vuodesta 1969 toiminut valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka edistää konkreettisin teoin meri- ja järviluontomme hyvinvointia. Venemessuilla he tuovat erityisesti esille veneilyn ajankohtaisia ympäristöasioita, kuten vaihtoehtoja myrkkymaaleille, imutyhjennysasemia ja muita Roope-palveluita kestävään vesillä liikkumiseen. 

Vesistöjen pitäminen siistinä on likaista hommaa, mutta jonkun se on tehtävä

Yhdistyksen toimintaa voi tukea liittymällä henkilöjäseneksi yhdistykseen tai tekemällä lahjoituksen. PSS ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Suomen vesistöjen ja rantojen puhtautta. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 50 €. Pidä Saaristo Siistinä ry:n lahjoittajat tukevat meri- ja järviluontomme arkista ja tärkeää puhdistustyötä, jonka tuloksista nauttivat kaikki vesillä ja rannoilla liikkuvat ja retkeilevät. Lahjoituksia voi tehdä kuukausilahjoittajana tai kertalahjoituksena.

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 23 Båt -messut 10.–19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Vene 23 Båt -messut on avoinna pe 10.2. klo 11-19, la-su 11.–12.2. klo 10-18, ma-pe 13.–17.2. klo 11-19 ja la-su 18.–19.2. klo 10-18. Lippuja voi ostaa messuille ennakkoon edullisemmin http://shop.messukeskus.com

Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Pidä Saaristo Siistinä ry, viestintäpäällikkö Veera Säilä, puh. 040 455 2798, veera.saila@pssry.fi

www.pidasaaristosiistina.fi

www.venemessut.fi #venemessut
Seuraa venemessuja fb:ssa: https://www.facebook.com/venemessut

Kuvat

Kuva: Pidä Saaristo Siistinä
Kuva: Pidä Saaristo Siistinä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeat rakennetut moottoripyörät25.11.2022 14:13:47 EET | Tiedote

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee kolmen vuoden tauon jälkeen MP 23 moottoripyörämessujen yhteydessä rakennettuja moottoripyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Näyttelyyn voi ilmoittaa moottoripyöriä ja mopoja vuoden loppuun asti. Tapahtuma on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Resemässan 2023 öppnar i januari efter tre års uppehåll24.11.2022 14:58:35 EET | Tiedote

På Helsingfors Mässcentrum i januari kan man återigen, efter ett långt uppehåll, känna av den internationella reseatmosfären och smaka på olika reseupplevelser, dra nytta av konkreta förmåner och få tips samt intervjua experter från mer än 60 länder ansikte mot ansikte. Efter år av väntan förväntas mässan bli mycket livlig. Resemässan äger rum den 20.–22.1.2023 (Matka Trade Day för proffs inom branschen den 19.1.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme