Philips Lighting

Pidennä kesäiltoja Philipsin Abelia LED-lyhdyillä

Jaa

Philips Lighting on juuri tuonut markkinoille ladattavan ja langattomasti toimivan Abelia-lyhdyn. Abelian valoa voi himmentää oikean tunnelman saavuttamiseksi ja se on suunniteltu kestämään sääolosuhteita. Näiden ominaisuuksien ansiosta Abelia-lyhty on ideaali kotipihan tarkoituksiin, kuten terassikäyttöön, puutarhaan tai parvekkeelle. Abelia toimii mainiosti myös kodin ulkopuolella – esimerkiksi puistoissa, telttaretkillä sekä festivaaleilla. Lyhty ei vaadi tulta ja on lisäksi sateenkestävä.

Suomalaiseen kesään kuuluu grillaus, hyvä ruoka ja mukava yhdessäolo. Ihmiset nauttivat kesäilloista päivän hämärtyessä. On kyseessä sitten puutarha, pienempi parveke tai lähipuisto, miellyttävä tunnelma on helppo luoda lyhdyn valaistuksen avulla. Lyhty kestää sadetta, mikä mahdollistaa pysyvän käytön pihalla tai parvekkeella. Abelia on valmistettu kestävästä materiaalista, joten sen voi ottaa mukaan vaikka festivaaleille tai telttaretkille.

Tunnelmaa ja valoa ulos

Abelia LED-lyhty on ladattava ulkovalaisin, joka tarjoaa lämpimän valkoisen valon. Valon kirkkauden himmentäminen on mahdollista. Lyhty tarjoaa myös kynttiläefektin, jonka avulla tunnelmaa saa muutettua ilman oikean kynttilän paloriskejä.

Ulkoalueet ovat kotiemme lisätiloja ja niitä saa muunneltua pienilläkin tavoilla. Tämän takia Abelia on suunniteltu sekä ulkonäöllisiä että funktionaalisia tekijöitä mielessä pitäen.

”Lyhty on helppo ottaa mukaan ja asettaa terassille tai parvekkeelle. Tuote toimii sisustuselementtinä ja tuo valoa sinne, missä sitä milloinkin tarvitaan”, kertoo Beata Grübel, Philips Lightingin Pohjoismaiden tuotepäällikkö. 

  • Philips Abelia LED-lyhtyjä on saatavilla mustana, valkoisena, punaisena, mintunvihreänä ja tummanvihreänä. Tuotetta myy muun muassa Verkkokauppa.com sekä heinäkuusta lähtien Bauhaus.
  • Lyhtyä ladataan USB-johdolla ja akun kesto on noin neljä tuntia riippuen käytetystä valon kirkkaudesta.
  • Lyhty on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista, mikä takaa sateenkestävyyden.
  • Katso video Abelia LED-lyhdystä täältä ja tarkat tuotetiedot täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Philips Lighting
Susanna Eestilä
+358 41 4349696
susanna.eestila@philips.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT) on globaali toimija valaistustuotteiden, -järjestelmien ja -palveluiden alalla. Innovaatiomme luovat arvoa asiakkaillemme, tarjoavat rikkaita käyttäjäkokemuksia ja parantavat elämänlaatua. Toimimme sekä ammatti- että kuluttajamarkkinoilla ja olemme johtava esineiden internetiä (IoT) kotien, rakennusten ja julkisten tilojen valaistuksessa hyödyntävä yritys. Vuonna 2016 myyntimme oli 7,1 miljardia euroa ja työllistimme noin 34 000 henkilöä yli 70 maassa. Uutisia Philips Lightingista löytyy täältä: http://www.lighting.philips.fi/yritys/newsroom/tiedotteet.html ja Twitterissä tunnuksella @Lighting_Press.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Philips Lighting

Philips Lighting vaihtaa nimekseen Signify – Philips-brändi säilyy tuotteissa jatkossakin16.3.2018 09:45Tiedote

Eindhoven, Alankomaat – Maailman johtava valaistusratkaisujen asiantuntija ja toimittaja Philips Lighting (Euronext: LIGHT) ilmoittaa aikomuksestaan muuttaa yrityksen nimeksi Signify. Yhtiön uuden nimen valintaan on vaikuttanut valon älykkyys, joka yhdistää ja välittää merkityksiä. Yhtiö jatkaa maailman luotetuimman valaistusbrändin Philipsin käyttämistä tuotteissaan jatkossa Royal Philipsin kanssa tehdyn lisenssisopimukseen mukaisesti. “Olemme innoissamme voidessamme julkistaa uuden nimemme osana laajempaa muutosmatkaamme”, sanoo Philips Lightningin toimitusjohtaja Eric Rondolat. “Yhtiömme uusi nimi ilmaisee selkeästi strategisen visiomme. Samalla se on erinomainen mahdollisuus esitellä uusi ja ainutlaatuinen yritysilmeemme, joka auttaa meitä entisestään yhdistämään noin 32 000 työntekijäämme. Samalla jatkamme ylpeinä Philips-brändin hyödyntämistä tuotteissamme.” Philips Lightingin juuret ulottuvat 125 vuoden päähän, jolloin Frederik ja Gerard Philips perustivat yrityksen Eindhovenin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme